Interim en project management

Robert Half Management Resources is de divisie van Robert Half die gespecialiseerd is in interim-management voor alle domeinen.

Bij fusies en overnames, bij change-projecten, uitbreidingen en herstructureringen rekenen heel wat bedrijven op de meerwaarde van tijdelijk extern toptalent. Zowel start-ups, kmo’s als multinationals doen vandaag een beroep op onze interim-managers om de continuïteit van hun business te garanderen, hun groei te ondersteunen of om een project te managen. En dit voor de meest uiteenlopende projecten en departementen.

 

Alle interim-management jobs

 

Interim-management: iets voor jou?

Ben je een ervaren manager die flexibel is en regelmatig nieuwe uitdagingen nodig heeft? Dan is interim-management via Robert Half Management Resources iets voor jou. Neem contact op.

Veel vrijheid, veel uitdagingen

Als interim-manager regel je jouw eigen time management. Je beschikt over de vrijheid om gaandeweg jouw professioneel netwerk uit te bouwen, terwijl je specifieke projecten in goede banen leidt. We brengen je graag op de hoogte als er zich een nieuw project aandient in lijn met jouw ambitie en competenties.

Uitstekende omkadering

Als interim-manager bij Robert Half Management Resources heb je toegang tot onze uitgebreide carrière- en opleidingsmogelijkheden. We stellen je enkele duizenden online modules ter beschikking, waaronder ons CPE-programma (continuing professional education) en KnowledgeLeaderSM. Bovendien bundelen we onze expertise op het vlak van interim-management in een samenwerking met Vlerick Business School in een nieuwe formule van de opleiding ‘Mastering Interim Management’. Je krijgt heel wat voordelen als je via Robert Half Management Resources aan deze opleiding deelneemt.

Ambitie om als interim-manager aan de slag te gaan? Neem contact op.

 

Wij rekruteren interim-managers voor de volgende vacatures

  • CFO - Finance Manager
  • Group Controller
  • CEO
  • IT Manager
  • HR Manager
  • Marketing Manager
  • Supply Chain Manager

Deze pagina delen