België E-time goedkeuring

Veelgestelde vragen voor kandidaten

 

Q: Welk systeem gebruikt Robert Half voor de verwerking van E-timesheets?

We hebben een beroep gedaan op de Belgische softwareleverancier voor de uitzendsector - Pratoflex - omdat we samen een tijd- en salarisverwerkingssysteem kunnen leveren dat snelheid, veiligheid en efficiëntie biedt. Dit stelt ons ook in staat om onze kandidaat-contracten te migreren naar het AdminBox systeem (InterimSign) van Unified Post, dat de industriestandaard in België is.

Q: Wat zijn de voordelen van het systeem?

  • Snelheid - timesheets worden vooraf ingevuld op basis van contractvoorwaarden en bevestigd door de klant. Als kandidaat hoef je niks goed te keuren wat leidt tot een snellere verwerking.
  • Eenvoud - alle documenten en formulieren worden beheerd via de AdminBox-account van Unfied Post. Kandidaten die dit systeem eerder hebben gebruikt, kunnen hun bestaande account gebruiken.
  • Gebruiksgemak - toegang via e-mail of SMS.
  • Efficiëntie - je kunt elk document op elk gewenst moment lezen, downloaden of afdrukken. Alle documenten worden na 5 jaar automatisch gearchiveerd voor al jouw uitzendopdrachten.

Q: Hoe werkt het systeem?

Het systeem maakt automatisch timesheets aan op basis van jouw contract. De klant heeft de mogelijkheid om aanpassingen te maken voor ziekte- of vakantietijd als dat nodig is.

  • Aan de slag - je ontvangt een melding van Robert Half die je doorverwijst naar AdminBox om een account aan te maken - als je die nog niet hebt - en jouw contract te ondertekenen.
  • Timesheets - automatisch worden de timesheets aangemaakt op basis van jouw contract en worden direct naar de klant gestuurd voor goedkeuring. De klant heeft de mogelijkheid om een timesheet bij te werken voor ziekte of overwerk of om ons hiervan op de hoogte te brengen.
  • Loonbrieven - je ontvangt jouw loonbrieven en andere documentatie net als jouw contracten via Adminbox.

Veelgestelde vragen voor kandidaten https://www.interimsign.be.

Q: Ik heb al een account bij Unified Post/Adminbox, moet ik een tweede account aanmaken voor Robert Half? Moet ik een nieuw account aanmaken om toegang te krijgen tot het systeem?

Nee, je hebt maar één account nodig. Als je al een account hebt, kan je deze gebruiken en zie je de loonbrieven en contracten van Robert Half daar, samen met die van andere organisaties. Je hebt dan één mooi overzicht van alle opdrachten waar je ook hebt gewerkt.

Q: Waar en hoe moet ik mijn contracten ondertekenen?

Dit gebeurt via AdminBox. Wanneer je contract voor de volgende week klaar is om te tekenen ontvang je een e-mail of sms van ons.

Q: Waar kan ik mijn loonbrief bekijken?

Loonbrieven zijn samen met je contracten beschikbaar in AdminBox.

Q: Kan ik nog steeds kiezen welk % bedrijfsvoorheffing wordt ingehouden?

Standaard zal de % aftrek 23% zijn. Je kan een ander bedrag kiezen tussen het minimum van 11,11% en het maximum van 40%.

Q: Waarom moet ik mijn vakantieattesten voorleggen vooraleer ik op vakantie ga?

Als Robert Half in het bezit is van je vakantieattesten voordat je op vakantie gaat, kunnen wij het coderen en registreren als vakantie en hoeft je contract niet te worden stopgezet/onderbroken. Als je je vakantieattesten niet op tijd kunt aanleveren, wordt je contract tijdens de vakantie opgezegd en na de vakantie weer opgestart.

Q: Op welke dag kan ik een betaling verwachten?

Als de goedkeuring van de klant voor dinsdag 12 uur 's middags wordt ontvangen, wordt de betaling op woensdag doorgevoerd. Als we de goedkeuring tussen dinsdag 12 uur 's middags en donderdag 12 uur 's middags ontvangen, gaat de betaling op vrijdag naar de bank.

Q: Waar kan ik terecht voor vragen?

Als je vragen hebt, neem dan contact op met jouw recruitment consultant of e-mail: [email protected].

Terug naar boven