Robert Half, partner voor wie werk zoekt

Robert Half is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde rekrutering. Wij helpen professionals die werk of ander werk zoeken graag bij de uitbouw van hun carrière. En dat met zowel een vaste als tijdelijke job, een job op projectbasis (interim-management) of uitdagingen voor leidinggevenden via onze executive search.

 

Vind jouw nieuwe job

 

Expertise in tal van sectoren

Werk aan het zoeken? Robert Half bemiddelt bij aanwervingen en selecties in vooraanstaande organisaties uit uiteenlopende sectoren. We hebben uitstekende ervaringen met zowel kmo’s als grote internationale spelers. Robert Half onderhoudt een uitgebreid netwerk met opdrachtgevers in de financiële, administratieve, bancaire, juridische commerciële en IT-sector. Een dergelijke sectorspecifieke dienstverlening in combinatie met meer dan 65 jaar rekruteringservaring is uniek.

 

Hoog slagingspercentage door een gerichte kandidatenanalyse

Onze nauwkeurige kandidatenanalyse is één van onze belangrijkste troeven. Om een functie te vinden die perfect bij jou past, nodigen we je voorafgaand uit voor een persoonlijk adviesgesprek waarbij we je capaciteiten en carrièredoelen precies in kaart brengen. Je krijgt een profiel op maat met daarin al je persoonlijke en professionele kwaliteiten. Deze kunnen op hun beurt heel precies worden vergeleken met de functie-eisen die bedrijven stellen. Bij de begeleiding van je loopbaantraject mag je rekenen op:

  • gedetailleerde analyse van je sollicitatiegegevens
  • de uitwerking van een succesvol kandidatenprofiel
  • voorstellen voor passende functies
  • uitnodiging voor kennismakingsgesprekken bij mogelijke nieuwe werkgevers

Door deze aanpak kunnen wij een uitzonderlijk een hoog slagingspercentage voorleggen.

 

Een waaier van vacatures

Welke uitdaging je in je carrière ook zoekt, wij vinden voor jou de geknipte functie. Neem een kijkje in onze vacatures. Of stuur ons jouw kandidatuur. Sommige vacatures staan niet online omdat onze opdrachtgevers soms op discretie gesteld zijn.

 

Advies en hulp bij het zoeken van werk

“Werk zoeken is een fulltimebaan”, hoor je wel eens. Het is dan ook interessant om een expert in rekruteren en solliciteren zoals Robert Half aan je zijde te hebben. Op onze site vind je heel veel tips en adviezen die je dichter bij je droomjob brengen. Bijvoorbeeld: wat moet er in een cv staan? Laat je inspireren zodat je straks helemaal klaar bent voor elke sollicitatieprocedure.

 

Sollicitatie- en loopbaanadvies

 

Altijd een kantoor in je buurt

In 11 kantoren in België en 1 kantoor in Luxemburg helpt Robert Half je als je werk aan het zoeken bent. Onze experts zijn stuk voor stuk thuis op de arbeidsmarkt van hun stad en regio. Zij zijn dus uitstekend geplaatst om jou te begeleiden bij de volgende stap in je carrière. Neem gerust contact op met hen.

 

Neem contact op

 

Vacatures

Deze pagina delen