Selectiebureaus Robert Half

Wij werven toptalent aan

Onze aanpak is gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring op het vlak van recruitment. Centraal in onze bedrijfsfilosofie staat dat onze recruitmentconsultants enkel vacatures vullen in hun vakgebied, wat een professionele dienstverlening en klantenondersteuning garandeert.

Wij zijn een internationale speler

Wij beschikken over een internationaal netwerk van meer dan 340 kantoren en 850.000 kandidaten in Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sourcingvaardigheden kunnen we onze klanten de beste werknemers garanderen, zowel op de nationale als op de internationale markt.

Wij bieden oplossingen op maat

Elke organisatie is verschillend en elk project heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom verkiest Robert Half recruitmentoplossingen op maat. Wij houden van innovatie en stellen de conventionele aanpak in vraag om te komen tot de meest strategische, kostenbesparende oplossingen voor het personeelsbestand van uw bedrijf.

Wij garanderen toegevoegde waarde

Waar mogelijk geven we onze kerndiensten dat tikkeltje extra. Een voorbeeld: we publiceren jaarlijkse enquêtes over lonen en extralegale voordelen voor onze gespecialiseerde afdelingen en bieden advies over HR-managementkwesties zoals outsourcing en een doeltreffende selectie bij sollicitatiegesprekken. Bovendien organiseren onze lokale selectiebureaus netwerkevenementen voor klanten waar belangrijke management- en bedrijfsstrategieën aan bod komen, evenals methodes voor de rekrutering van kandidaten.

Wij bieden opleidingen voor verdere groei

Wij engageren ons om klanten en kandidaten steeds de beste kwaliteit aan te bieden. We sporen onze kandidaten dan ook aan om regelmatig hun vaardigheden aan te scherpen via ons programma voor levenslang leren. Naast thematische seminars en evenementen genieten zij ook gratis toegang tot meer dan 2000 vakgebonden cursussen, die online beschikbaar zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij bieden online ondersteuning

De technologie evolueert verder, maar Robert Half blijft geloven in een gepersonaliseerde dienstverlening. Daarom integreert het bedrijf het beste van beide werelden in een online databank met vacatures en informatie over werkgelegenheid die 24 uur op 24 toegankelijk is. Bovendien bieden onze ervaren recruitingprofessionals online gepersonaliseerde bijstand.

Wij beschikken over een programma voor kwaliteitsgarantie

Wij hechten heel veel belang aan de tevredenheid van onze klanten bij het aanwerven van professionals via onze selectiebureaus. Dit engagement voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ondersteunen we met ons uitgebreide programma voor kwaliteitsgarantie, het zogenaamde ‘Quality Assurance Program’.

Ethiek Eerst

Robert Half is opgericht rond de filosofie ‘Ethics First’. Wij gaan prat op de waarden van ons bedrijf: eerlijkheid, integriteit en professionaliteit.

 

 

 

Deze pagina delen