Interim rekrutering Roeselare

Vooraanstaand wervings- en selectiebureau voor interim-jobs

Binnen het domein van gespecialiseerde rekrutering is Robert Half wereldwijd marktleider. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 340 vestigingen. Daaronder bevindt zich ook het kantoor in Roeselare, waarop u een beroep kunt doen voor het invullen van vacatures voor zowel interim-jobs als permanente jobs.

Hebt u een vacature voor een topprofessional op interim-basis binnen één van de hierna genoemde functiedomeinen? Dan staat Robert Half graag tot uw dienst om de perfecte kandidaat te vinden!

De snelheid en de kwaliteit van onze dienstverlening zijn onze grootste troef. Onze consultants geven u gespecialiseerd advies op maat en gaan voor u op zoek naar de interim-kandidaat die het best aan uw verwachtingen voldoet. Deze kandidaat moet beantwoorden aan het functieprofiel voor de interim-job, maar moet ook passen binnen uw bedrijfscultuur.

Interim rekrutering binnen de volgende functiedomeinen zijn de specialiteit van ons kantoor in Roeselare:

Wilt u weten hoe ons kantoor in Roeselare ú van dienst kan zijn? Contacteer ons dan vandaag nog.

Wij begrijpen u:

• Uw behoeften als werkgever worden door ons gratis en op een professionele manier geanalyseerd.

• De kennis en de contacten van de 11 Belgische kantoren van Robert Half (waaronder het kantoor in Roeselare) zijn gebundeld in één landelijke databank.

• Wij beantwoorden al uw vragen snel en professioneel. We hebben vele jaren ervaring in uw sector en beschikken over een uitgebreid netwerk. Daardoor kunnen we u altijd een oplossing op maat aanbieden.

• Onze consultants kregen een grondige opleiding en kennen hun vak door en door. Dankzij hun ervaring vinden ze voor elke vacature de juiste interim-kandidaat.

• Elke dag opnieuw streven alle divisies van Robert Half ernaar om u een dienstverlening van topkwaliteit te bieden. Een doeltreffende communicatie, tijdig advies en een permanente opvolging van de opdracht via verschillende kanalen zijn de tools waarmee we deze doelstelling bereiken.

 

 

Deze pagina delen