Interim rekrutering Luik

Robert Half helpt u om de perfecte interim-professional te vinden

Op het gebied van gespecialiseerde aanwerving en selectie is Robert Half wereldwijd marktleider. Het bedrijf richt zich op vacatures voor zowel permanente aanwervingen als interim-jobs. Het kantoor van Robert Half in Luik is één van de ruim 340 kantoren die over de hele wereld verspreid zijn.

In ons kantoor in Luik staan een aantal ervaren consultants tot uw dienst. Zij zijn gespecialiseerd in interim rekrutering binnen de volgende functiegebieden:

Accountemps staat tot uw dienst om de perfecte kandidaten te vinden voor interim-functies binnen het domein van finance en accounting. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat we de beste kandidaten weten aan te trekken. Minder mag u van de marktleider niet verwachten.

  • Robert Half Management Resources: interim- en projectmanagementfuncties binnen de domeinen Finance, HR, Supply Chain, Aankoop, ICT, Legal ,Sales & Marketing, Operations en General Management

Wie op zoek is naar een ervaren interim-manager om de continuïteit van de onderneming te garanderen of voor change management, doet hiervoor best een beroep op Robert Half Management Resources. Wij zijn de specialist bij uitstek in de zoektocht naar interim-managers voor alle afdelingen van uw onderneming: van HR, Legal, Finance en Supply Chain & Procurement tot IT, Marketing en General Management. Onze senior interim-managers helpen u met de meest uiteenlopende projecten. Zoekt u een interim-manager voor ERP-implementatie of om bedrijfsprocessen te verbeteren, de productieketen te herontwikkelen of het kostenbeheer op zich te nemen? Of bent u op zoek naar een ervaren professional op interim-basis om ondersteuning te bieden bij een langdurige afwezigheid? Robert Half Management Resources vindt steeds de perfecte interim- of projectmanager voor u.

OfficeTeam is uw ideale partner in de zoektocht naar administratieve interim-profielen. Het plaatsen van gekwalificeerde administratieve en secretariaatsprofielen op interim-basis is de exclusieve specialisatie van OfficeTeam. Of u nu administratief interim-personeel nodig hebt voor één dag of voor een langere periode: OfficeTeam selecteert voor u de beste kandidaat.

Enkele voordelen van werken met Robert Half:

Robert Half draagt een correcte manier van werken hoog in het vaandel en dat uit zich in het engagement voor ‘Ethics First’. Al 65 jaar lang zijn eerlijkheid, integriteit en professionaliteit de kernwaarden van het bedrijf. Dat merkt u ook aan onze manier van werken.

Robert Half beschikt over een ruime ervaring en kennis van de markt. Daarnaast hebben we toegang tot een uitgebreid professioneel netwerk. De verschillende gespecialiseerde divisies leveren keer op keer maatwerk af. Dit maakt Robert Half de partner bij uitstek in de zoektocht naar interim-professionals voor tijdelijke ondersteuning of voor het uitwerken van projecten.

Interim nodig? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Luik.

 

 

Deze pagina delen