Interim rekrutering Hasselt

Robert Half, gespecialiseerd in de rekrutering van de beste interim-kandidaten

Als u wilt steunen op de expertise van gespecialiseerde rekruteringsprofessionals voor permanente en interim-jobs, dan moet u bij Robert Half zijn. Met meer dan 340 kantoren wereldwijd is Robert Half de absolute marktleider en dat kunt u zelf ontdekken in het kantoor in Hasselt. 

U kunt bij ons kantoor in Hasselt terecht voor interim rekrutering in verschillende departementen:

Accountemps staat voor u klaar wanneer u financiële of boekhoudkundige vacatures hebt die u graag wilt invullen op interim-basis. Wij zijn immers de specialist bij uitstek! Wij trekken dankzij onze efficiënte werkwijze en expertise steeds de beste kandidaten aan voor uw interimjobs in Hasselt. Bovendien versterken wij zo keer op keer onze positie als marktleider. 

General Managers, ICT Managers, HR Managers en andere ervaren interim-managers… Robert Half Management Resources stelt ze ter beschikking zodat de continuïteit op het managementniveau van uw bedrijf steeds gegarandeerd blijft. Deze interim-managers kunnen in elk domein van uw organisatie veranderingstrajecten begeleiden. Of dat nu HR, Finance of IT is. Natuurlijk worden ook afdelingen zoals Supply Chain, Legal, Procurement en Marketing niet vergeten. Onze experts ondersteunen u bovendien bij projecten zoals fusies en overnames, maar ook herstructurering, herinrichting en verbetering van bedrijfsprocessen, implementatie/upgrade van ERP-systemen. En wanneer u een werknemer gedurende een lange tijd moet missen, kunnen zij ook instaan voor het kostenbeheer en de ondersteuning tijdens deze periode.

  • OfficeTeam: administratieve jobs op interim-basis 

Het plaatsen van ervaren interim-personeel waaraan u uw administratie met een gerust hart kunt toevertrouwen, dat is de specialiteit van OfficeTeam. U kunt opteren voor een administratieve interim-kandidaat voor één dag of voor een langere periode. Wij garanderen u steeds de beste kandidaat, waardoor uw administratie elke dag opnieuw soepel en vlot verloopt.

Waarom samenwerken met Robert Half?

Robert Half werkt volgens de basisvoorwaarden ‘Integriteit, Eerlijkheid en Professionaliteit’ die u ook kunt terugvinden in ons ‘Ethics First-principe’. Wij stellen kundig en ervaren interim-personeel tot uw beschikking, zowel voor tijdelijke als voor langlopende projecten. Onze grondige marktkennis en uitgebreide netwerk van professionals maken van Robert Half uw partner bij uitstek voor al uw interim-behoeften.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor in Hasselt voor meer informatie.

 

 

Deze pagina delen