Interim rekrutering Diegem

Robert Half vindt altijd de beste gespecialiseerde professional voor uw interim-werk

Wereldwijd is Robert Half marktleider binnen het domein van gespecialiseerde werving en selectie, en dit zowel voor interim-jobs als voor vaste aanwervingen. Het kantoor in Diegem is één van de in totaal ruim 340 kantoren van Robert Half die over de hele wereld gevestigd zijn.

De expertise van ons kantoor in Diegem richt zich op interim rekrutering binnen de volgende functiegebieden:

Accountemps is uw partner bij uitstek voor het invullen van uw interim-vacatures voor financiële en boekhoudkundige medewerkers. Wij beschikken over een uitgebreide ervaring en een ruime expertise. Daardoor kunt u via ons een beroep doen op de allerbeste kandidaten.

  • Robert Half Management Resources: interim- en projectmanagementfuncties op het gebied van Finance, HR, Legal, Supply Chain, Aankoop, ICT, Operations, Sales & Marketing en General Management

Robert Half Management Resources gaat voor u op zoek naar de beste senior interim-managers voor alle kritieke functies binnen uw bedrijf. Zowel op het gebied van bedrijfscontinuïteit als in het kader van verandermanagement kunnen onze interim-managers het verschil maken. Zij kunnen ingezet worden in alle domeinen binnen de onderneming, onder meer legal, IT, marketing en human resources. Deze ervaren interim-managers kunnen bijvoorbeeld bij fusies en overnames, ter ondersteuning bij een afwezigheid op lange termijn of voor de reorganisatie van diverse bedrijfsprocessen worden ingezet.

  • OfficeTeam: administratieve jobs op interim- basis

Professioneel administratief personeel is onmisbaar voor het vlotte verloop van uw administratie. Daarom heeft OfficeTeam zich erin gespecialiseerd om administratieve topprofessionals op interim-basis te vinden. Of u nu een administratieve medewerker nodig hebt voor één dag of voor langere tijd: u kunt steeds terecht bij OfficeTeam.

Werken met Robert Half? Tal van voordelen!

‘Ethiek Eerst’ is al sinds jaar en dag het motto van Robert Half. Onze basiswaarden – eerlijkheid, integriteit en professionaliteit – dragen we hoog in het vaandel bij alles wat we doen. Dat vertaalt zich in een betrouwbare en professionele service voor u als klant.

Wij begeleiden u in de zoektocht naar gekwalificeerd interim-personeel om tijdelijke ondersteuning te bieden of projecten uit te werken. Daarvoor kunnen we een beroep doen op onze diepgaande kennis van de markt – gebaseerd op jarenlange ervaring – en ons uitgebreide professionele netwerk. Robert Half en zijn gespecialiseerde divisies zijn daarmee bij uitstek geplaatst om al uw behoeften op het gebied van interim-personeel professioneel in te vullen.

Contacteer voor meer informatie vandaag nog ons kantoor in Diegem.

 

 

Deze pagina delen