Interim rekrutering Charleroi

Toonaangevend selectiebureau voor interim-profielen

Robert Half is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde interim rekrutering. Het kantoor in Charleroi is één van de 340 kantoren die over de hele wereld verspreid zijn. U kunt bij Robert Half terecht voor hulp bij het vinden van gekwalificeerde medewerkers, zowel voor interim-functies als voor permanente aanwerving.

Zoekt u een gespecialiseerde professional in één van de volgende functiegroepen om op interim-basis bij u aan de slag te gaan? Dan kan Robert Half u zeker van dienst zijn.

Voor een uitzonderlijk goede, snelle en gespecialiseerde service bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor u op zoek naar kandidaten die perfect aansluiten bij uw verwachtingen. De gespecialiseerde interim-afdelingen van Robert Half stellen u kandidaten voor die niet alleen beantwoorden aan het profiel van de functie, maar die zich ook vlotjes binnen uw onderneming zullen kunnen integreren.

Bij ons kantoor in Charleroi kunt u terecht voor gespecialiseerde ondersteuning bij het vinden van interim-profielen voor de volgende functiedomeinen:

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Charleroi voor meer informatie.

Wij begrijpen u:

  • Wij bieden u een gratis vakkundige analyse van uw behoeften.
  • De expertise en het netwerk van 11 Belgische kantoren (waaronder het kantoor in Charleroi) zijn gebundeld in één overkoepelende database.
  • Uw vragen worden snel beantwoord. Dankzij onze jarenlange gespecialiseerde ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen we u steeds een passende oplossing bieden.
  • Onze grondig opgeleide en ervaren consultants staan garant voor het vinden van de juiste interim-professional voor de juiste interim-job.
  • Dagelijks streven alle divisies van Robert Half naar de absolute top op het gebied van service. We bieden u snel en doeltreffend advies en zorgen voor een voortdurende opvolging van de opdracht. Dit gebeurt zowel via telefoon en ter plaatse als online via een evaluatietool.

 

 

Deze pagina delen