Veelgestelde vragen van werkgevers

Ben je op zoek naar een job? Bekijk de FAQ's voor werkzoekenden.

Ga naar de specifieke sectie

Personeel op afstand inhuren

V: Helpen jullie met personeelsbezetting voor werk op afstand?

Ja, we helpen u snel en eenvoudig personeel op afstand te werven. Onze deskundige professionals zijn onmiddellijk beschikbaar om op afstand te werken. We helpen u ook om de beste setup te bepalen zodat personeel op afstand thuis kan werken, afhankelijk van uw behoeften of capaciteit. Neem contact met ons op of verstuur een aanvraagformulier.

V: Wat als een kandidaat niet de juiste setup heeft om op afstand te werken?

We kunnen kandidaten eenvoudig uitrusten om op afstand te werken door ze te voorzien van laptops. We geven ze de mogelijkheid om verbinding te maken met uw systeem via de VPN van uw bedrijf of een virtuele desktopomgeving. Als u niet zeker weet welke setup het beste bij uw bedrijf past, kan ons team van technische professionals u helpen kiezen.

V: Kunnen jullie mijn medewerkers helpen om de transitie te maken naar thuiswerken?

We bieden verschillende opties om uw personeel in staat te stellen om thuis te werken, van laptops in bruikleen tot virtuele werkplekken. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw behoeften. Neem contact met ons op om aan de slag te gaan.

V: Ik heb nog steeds personeel ter plaatse nodig. Kunnen jullie me helpen?

Ja, we kunnen u helpen om het talent te werven dat u nodig hebt, ter plaatse of op afstand. We bieden u de flexibiliteit om zowel personeel ter plaatse als op afstand op te schalen en af te schalen naargelang de omstandigheden en prioriteiten van uw bedrijf veranderen.

V: Hoe weet ik welke oplossing voor personeelsbezetting op afstand het beste voor me werkt?

Onze technische professionals en uw recruitment consultant van Robert Half kunnen u alle opties uitleggen. Neem contact met ons op om aan de slag te gaan.

V: Wat als ik thuiswerkers een apparaat wil laten gebruiken dat wordt geleverd door mijn bedrijf?

Onze kandidaten kunnen werken op een apparaat dat wordt geleverd door uw bedrijf en verbinding maken met het netwerk van uw organisatie. Onze technische professionals kunnen uw vragen beantwoorden en helpen om thuiswerkers de juiste setup te geven.

V: Hoe kan een kandidaat toegang krijgen tot het virtuele netwerk van mijn bedrijf?

We bieden ondersteuning voor VPN (virtual private network), VDI (virtual desktop infrastructure) of andere diensten voor toegang op afstand. Kandidaten krijgen toegang tot uw virtuele netwerk via hun persoonlijke apparaat of een apparaat van Robert Half. We hebben alleen wat informatie nodig om de beste setup te bepalen. Neem contact met ons op.

V: Kunnen kandidaten ook thuiswerken als ik geen virtueel netwerk heb?

Ja, we kunnen thuiswerkers ook met uw bedrijf verbinden via de Desktop as a Service (DaaS), op hun persoonlijke apparaat of een apparaat van Robert Half. Neem contact met ons op of verstuur een aanvraagformulier.

V: Wat is Desktop as a Service (DaaS)?

Desktop as a Service (DaaS) is een oplossing die thuiswerkers een toegang biedt tot webgebaseerde systemen. De interface is identiek aan Windows 10.

V: Is jullie Desktop as a Service (DaaS) veilig?

Onze oplossing bevat geïnstalleerde beveiligingstools en wordt ondersteund door het Security Operations Center van Robert Half, met onder andere continue monitoring door hoogwaardige detectiesoftware voor een snelle reactie op bedreigingen. Er kunnen geen documenten en gegevens worden opgeslagen op de online werkomgeving van Robert Half.

V: Wat gebeurt er na voltooiing van een opdracht met de online werkomgeving en geleende laptop van de medewerker?

Als de opdracht van een medewerker afloopt, neem dan snel contact op met uw recruitment consultant van Robert Half. We zullen er zo snel mogelijk voor zorgen dat de online werkomgeving en alle bestanden worden gewist. Als de medewerker een apparaat van Robert Half heeft, zullen we dat op afstand wissen. We geven de medewerker ook instructies om de geleende laptop terug te sturen naar uw kantoor.

Werken met Robert Half

V: Ik heb nog nooit gebruik gemaakt van een recruitmentbureau. Hoe werkt het?

Onze recruitmentspecialisten nemen de tijd om uw unieke behoeften op het gebied van personeelsbezetting te begrijpen, zodat ze precies weten waar u naar op zoek bent. Of u nu één medewerker of een heel team nodig hebt – op afstand of ter plaatse – we kunnen u in contact brengen met deskundige en ervaren professionals. Vertel ons wat uw behoeften zijn door het aanvraagformulier in te vullen. Voor persoonlijke assistentie neem contact op met een recruitment consultant in uw buurt.

V: Waar zitten jullie?

Met meer dan 325 locaties, waarvan 11 in België en Luxemburg, kan Robert Half je overal bijstaan, waar en wanneer u ons maar nodig hebt. Zoek een kantoor bij u in de buurt.

V: Moet ik betalen voor deze dienst?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het inschakelen van een recruitmentbureau om medewerkers aan te werven, maar over het algemeen bespaart u hiermee geld omdat het zoeken van deskundige medewerkers erg tijdrovend kan zijn. U kunt dus tijd en geld besparen door samen te werken met de recruitmentspecialisten van Robert Half.

V: Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Robert Half?

We helpen u om productieve en betrokken medewerkers te vinden die uw bedrijf nog beter maken. Of u nu medewerkers op afstand of ter plaatse nodig hebt, wij hebben de expertise, technologie en resources in huis om u in contact te brengen met ervaren professionals die de perfecte match zijn voor de posities die u beschikbaar hebt.

Talent werven

V: In welke sectoren zijn jullie gespecialiseerd?

Onze recruiters hebben sectorspecifieke kennis op het gebied van finance & accounting, IT, administratieve ondersteuning, en de juridische sector. Lees meer over onze gespecialiseerde recruitmentoplossingen.

V: Hoe snel kunnen jullie mijn vacature invullen?

We streven ernaar om uw vacature voor een functie op afstand of ter plaatse zo snel mogelijk in te vullen. Dat kunnen we doen omdat we een uitgebreid netwerk hebben van deskundige, vooraf beoordeelde professionals, waarvan er veel meteen aan de slag kunnen. We zullen u helpen om de tijdelijke en vaste medewerkers te vinden die passen bij uw bedrijf, plezier hebben in hun werk en een vliegende start kunnen maken.

V: Ik moet meerdere vacatures invullen. Kunnen jullie me helpen?

Zeker. Afhankelijk van de variërende behoeften van uw bedrijf kunnen we één kandidaat of een heel team van deskundige professionals werven. Onze kandidaten kunnen op afstand of ter plaatse werken voor een dag, een week of zo lang dat mogelijk is. Vertel ons over uw noden en wij doen de rest.

V: Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben over een kandidaat?

Vraag uw recruitment consultant van Robert Half om meer informatie. We zoeken samen naar een oplossing.