Vind C-level managers die eruit springen. Vertrouw uw zoekopdracht aan ons toe.

Robert Half biedt u het beste van twee werelden: de passie van een flexibel en dynamisch rekruteringsbedrijf voor leidinggevende profielen én een sterk wereldwijd netwerk van een S&P 500 bedrijf met beproefde rekruterings- en selectieprocessen.

Met onze expertise en ervaring in de rekrutering van leidinggevende profielen helpen we uw bedrijf om een competent directieteam uit te bouwen. Want het zijn uw executives die meer groei en duurzaam concurrentievoordeel genereren.

 


OF

Bel ons direct op 03-241 14 28

Hoe wij u begeleiden

Onze focus: uitmuntende leidinggevenden identificeren en aantrekken

Hoe wij u ondersteunen tijdens het zoekproces

Ons doel is het duurzame succes van uw onderneming

Wat ons onderscheidt

Onze succesformule: jarenlange diepgaande expertise gecombineerd met een visie op lange termijn


Dit is hoe wij uw executive profielen vinden:

arrow-right-1
Aanvang van de opdracht

We werken samen met u om het gezochte profiel perfect te analyseren en te begrijpen. 

arrow-right-2
Executive Search en identificatie

Wij vinden kandidaten die in aanmerking komen voor de executive positie in uw organisatie. 

arrow-right-3
Evaluatie en interviews

Na het opstellen van een shortlist, ontmoet u de topkandidaten afzonderlijk op dezelfde dag. 

 

arrow-right-4
Selectie en feedback

We organiseren finale gesprekken en we nemen 360°-referenties van de finale kandidaat.

arrow-right-5
Afronding en onboarding

We ondersteunen u bij de laatste onderhandelingen met het oog op een vlotte aanwerving.

 


Contacteer ons om een leidinggevend profiel aan te werven

Beschrijf de positie


Hoe kunnen we u contacteren?
RH Hidden Fields


De mensen achter Robert Half Executive Search

Wij zijn gepassioneerd door uitdagende wervingsopdrachten. Onze ervaren Managing Directors en hun teams helpen u om snel en discreet de ideale manager en moeilijk te vinden specialisten te vinden en aan te werven. Neem contact met ons op:

Philip Hendrickx
Philip Hendrickx

Managing Director
0486 70 69 55
[email protected]

Florence Ligot
Florence Ligot

Managing Director
0474 85 80 20
[email protected]

Recente leidinggevende plaatsingen

 • Director Software Development
 • Group ICT Director
 • HR Director
 • Chief Executive Officer
 • Chief Operating Officer
 • CVP Global Operations
 • Chief Financial Officer
 • Corporate Audit Director Europe
 • Chief Commercial Officer
 • Marketing Director

Lees meer >


Veel lof voor Executive Search

Het werk van ons Executive Search team wordt in bedrijven gewaardeerd en geprezen. Het tijdschrift Forbes heeft ons herhaaldelijk uitgeroepen tot een van Amerika's beste executive search bedrijven - In 2021 plaatsten ze ons zelfs bovenaan de lijst, als beste executive search onderneming.

Maar wat voor ons het belangrijkst is, zijn onze tevreden klanten. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Wat zeggen onze klanten over ons:


Meer antwoorden op uw vragen over werken met ons Executive Search team

Executive Search is een gespecialiseerde vorm van werving en selectie. Als headhunter doen wij een beroep op de jarenlange ervaring en gespecialiseerde deskundigheid van onze consultants voor het invullen van leidinggevende functies. Na uitvoerig overleg en een op maat gemaakt zoekprofiel, identificeren en vinden onze experts uw ideale kaderleden door hen rechtstreeks te benaderen.

Bedrijven waarmee we samenwerken zitten vaak in een transitieperiode die ervoor zorgt dat minstens één sleutelpositie vervangen moet worden of waarvoor er een opvolgingsplan moet worden opgesteld. Ze zoeken leidinggevende profielen wiens gedrevenheid hen zal inspireren om nieuwe visies en nieuwe bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Eén ding is zeker: om verandering op gang te brengen en een bedrijf succesvol te maken in de toekomst zijn toegewijde en flexibele mensen nodig. Wij gaan op zoek naar deze kandidaten en vinden ze voor u.

Het duurzame en zakelijke succes van onze klanten is ook ons succes. En daarom willen we meer doen dan enkel de zoekopdracht vervullen. Ons belangrijkste doel is om een partnership op lange termijn aangaan met onze klanten. Al jaren worden onze consultants hierdoor succesvol gemotiveerd.

Wij besteden geen enkele van onze taken uit en helpen u met het gericht en efficiënt zoeken en selecteren van geschikte leidende profielen voor uw bedrijf.

Robert Half wordt in de sector al tientallen jaren gewaardeerd en erkend. Deze reputatie speelt in het voordeel van onze Executive Search consultants wanneer zij contact opnemen met potentiële kandidaten. Het spreekt voor zich dat wij zeer discreet zijn wanneer wij mensen rechtstreeks benaderen. De aanwerving van een grote meerderheid van gekwalificeerde leidinggevende profielen, zoals C-level executives, kan worden toegeschreven aan de passieve kandidatenmarkt. Vaak ontstaat er pas een gesprek over het veranderen van job wanneer wij contact met hen opnemen.

Onze senior consultants hebben uitgebreide ervaring in het zoeken naar bedrijfsleiders. Over de jaren heen hebben wij via Executive Search meer dan 2.500 belangrijke posities voor onze klanten ingevuld. Onze headhunters zijn net zo succesvol in het herkennen van leiderschapstalent voor het midden- en hoger kader als voor het zoeken naar CEO's.

Succesvol en duurzaam samenwerken met onze klanten is onze leidraad, en dit voor alle actoren en stakeholders. De basis is opgebouwd uit een intensieve uitwisseling, grote transparantie en een inzet van middelen die gekenmerkt wordt door efficiëntie en doeltreffendheid.

Wij bouwen een vertrouwensrelatie op lange termijn op met onze klanten. Wij blijven aan hun zijde als betrouwbare partner tijdens de rekrutering voor cruciale functies en zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Wij waarderen de uitdaging en ervaren ons werk meer als een roeping dan als een carrière.

Ons Executive Search team kan u helpen bij de aanwerving van leidingevende profielen overal ter wereld. Hier vindt u enkele van onze locaties in België:

 • Brussel
 • Groot-Bijgaarden
 • Diegem
 • Antwerpen
 • Roeselare

Wij kunnen uw zoekopdracht uitbreiden tot heel België en nog verder daarbuiten.

Hier zijn een paar van de wereldwijde locaties waar u onze Executive Search teams zult vinden:

In totaal werken ongeveer 50 hooggekwalificeerde, ervaren projectteams voor onze klanten over de hele wereld.

Dit zijn enkele van de functies waarvoor wij headhunten:

 • Raad van Bestuur: raad van commissarissen, bestuursleden, business managers, general managers, directie-functies zoals CEO, COO, CTO, CIO, CFO, CHRO.
 • Vice-president en leidinggevende functies op diverse gebieden, zoals engineering, sales, purchasing, operations, global HR
 • Andere leidinggevende functies, bijvoorbeeld: Head of Key Account Management, management, tax, Head of Marketing, Head of Service Management
 • Gespecialiseerde functies, zoals Senior Manager Purchasing Clinical Development, Platform Manager, Product Manager, Risk Manager.