Snel tijdelijk talent nodig? Zet morgen al iemand aan het werk.

Ontdek Direct Start, onze snelle rekruteringsoplossing.

Een uitzendkracht onmiddellijk laten starten, zonder dat u tijd verliest met de selectie van kandidaten? Met Direct Start van Robert Half hebt u morgen al een sterke kandidaat voor de job.

Op het einde van de eerste gepresteerde werkdag evalueert u hem of haar. Bent u tevreden? Dan komt hij of zij terug.

Zo wint u tijd... en talent.

Onmiddellijk een tijdelijke oplossing

We kennen uw uitdagingen als hiring manager.

Zo beseffen we hoe vervelend plotse afwezigheden van medewerkers door bijvoorbeeld ziekte kan zijn. U bent niet alleen bekommerd om het menselijk aspect, maar ook om de organisatorische gevolgen. U moet er namelijk voor zorgen dat al uw afdelingen blijven draaien.

Uw administratie, HR, boekhouding en klantendienst mag geen negatieve impact ondervinden van een afwezigheid. Of die nu kort of lang, voorzien of onvoorzien is: u wilt én moet kwaliteit garanderen.

De oplossing? Direct Start:

  • Het werk wordt meteen aangevat zonder tijdverlies
  • Ten laatste morgen inzetbare en gemotiveerde professional
  • Ruime database met direct inzetbare topkandidaten
  • Een week, een maand, een jaar... u kiest

Niet tevreden? Geen factuur

Wij werken enkel met snel inzetbare talenten. U staat ervan versteld hoe vlot we uw vacature in kwestie invullen. In de loop van de dag evalueren we samen hoe het loopt.

Hoe schat u de competenties en de houding van de uitzendkracht in? We zijn benieuwd naar uw mening. Is onze uitzendkracht de ideale reddingsboei? Dan komen ze de dag(en) daarop bij u terug. Voldoet de uitzendkracht nog niet aan uw verwachtingen? Dan sturen we u geen factuur voor die dag.