Direct Start

Onze Direct Start-formule biedt u de mogelijkheid om een uitzendkracht onmiddellijk te laten starten, zonder voorafgaand interview door u. Op het einde van de eerste gepresteerde werkdag evalueert u hem of haar. Bent u tevreden? Dan komt hij of zij terug. Zo wint u tijd… en talent met Direct Start.

Bij Robert Half kennen we uw uitdagingen als bedrijfsleider. Zo beseffen we hoe vervelend plotse ziektes of ongevallen van medewerkers zijn. U bent dan bekommerd om het menselijk aspect én om de organisatorische gevolgen. U moet er namelijk voor zorgen dat al uw afdelingen blijven draaien. Uw administratie, boekhouding en klantendienst mag geen negatieve impact ondervinden van een afwezigheid. Of die nu kort of lang, voorzien of onvoorzien is, u wilt én moet kwaliteit garanderen. De oplossing? Direct Start.

Met Direct Start verliest u geen tijd. Dankzij hun nabijheid en hun proactieve aanpak kunnen onze consultants u onmiddellijk een oplossing bieden. Nog dezelfde dag stapt er een direct inzetbare en gemotiveerde professional met de juiste competenties bij u binnen. Hoe lang hij of zij blijft? U kiest: een week, een maand, een jaar.

Onmiddellijk een tijdelijke oplossing

Wij werken enkel met snel inzetbare talenten. U staat ervan versteld hoe vlot we uw vacature in kwestie invullen. In de loop van de dag evalueren we samen hoe het loopt. Hoe schat u de competenties en de houding van de uitzendkracht in? We zijn benieuwd naar uw mening. Is onze uitzendkracht de ideale reddingsboei? Dan komt hij of zij de dag(en) daarop bij u terug. Voldoet de uitzendkracht nog niet aan uw verwachtingen? Dan sturen we u geen factuur voor die dag. Met Direct Start van Robert Half hebt u onmiddellijk een tijdelijke oplossing.