Company-In

Het juiste talent vinden kost tijd. En tijd… is geld. Daarom ontwikkelde Robert Half de Company-In-formule. Deze rekruteringsoplossing koppelt snelheid aan efficiëntie.

Talent zoeken, afspraken maken, interviews afnemen, evalueren… De selectie van een nieuwe medewerker neemt veel tijd in beslag. Gemiddeld duurt een rekruteringsproces vijf weken tot zelfs acht weken als het om een directiefunctie gaat. Wilt u een versnelling hoger schakelen? Dan is Company-In ideaal voor u.

De Company-In-formule werd uitgebouwd op basis van beproefde en continu geoptimaliseerde methodes van Robert Half. Onze unieke knowhow op het vlak van rekrutering en selectie zit erin vervat. Zo vergelijken we sneller en eenvoudiger competenties, ervaring en kwaliteiten van onze kandidaten.

Een proces in vier belangrijke stappen

  1. Alles begint bij een gesprek met u. Dankzij een grondige screening van uw behoeften brengt een van onze consultants al uw noden en verwachtingen heel precies in kaart. Samen definiëren we het profiel dat het best aansluit bij uw organisatie.
  2. Na een grondige screening selecteren wij - op zeer korte termijn - de professionals die het best aansluiten bij uw verwachtingen. Zo kunnen we snel de eerste interviews opzetten.
  3. Na een korte introductie door onze consultant, kunt u één voor één, alleen het gesprek aan gaan met de verschillende kandidaten. Om maximale confidentialiteit te garanderen (iets wat we bij Robert Half zeer hoog in het vaandel dragen) vinden deze ontmoetingen plaats bij ons op kantoor. Bovendien nemen we zo de praktische organisatie volledig uit uw handen.
  4. Aansluitend op de gesprekken geeft onze consultant u een debriefing met de feedback van de kandidaten. U geeft uw kijk op de interviews en samen analyseren we de profielen in de diepte. Vervolgens beslist u welke kandidaten u graag wilt terugzien voor een volgend sollicitatiegesprek bij u op kantoor.

Uw voordelen

Bij de Company-In-formule focussen we op twee voordelen: snelheid en efficiëntie. Deze selectieprocedure – doelgericht, productief, eenvoudig en versneld – verlaagt de kans dat u uw favoriete kandidaat verliest tijdens de sollicitatieprocedure. Op een discrete manier speelt u snel op de bal. Dat is interessant voor uzelf maar wordt ook geapprecieerd door de kandidaat.

Bekijk al onze kantoren