Wat belangrijk is voor ons

Kleine dingen maken een groot verschil. We beginnen met de basisprincipes van een gezonde ethiek, eerlijkheid en respect, en bouwen die uit tot een bedrijfscultuur die levens ondersteunt en transformeert.

Onze waarden

Robert Half is leider in professionele rekrutering. Meer dan 70 jaar staan we aan de top van onze sector en bepalen we de normen in ethiek, integriteit en vernieuwing. Onze stichter, Robert Half, stond vooraan in de strijd tegen discriminerende tewerkstellingsprocedures en vandaag laten we ons leiden door de LEAD-principes. Die zorgen ervoor dat we trouw blijven aan de recruteringssector en de mensen die we dienen:

Leadership by example

Ethics first

An openness to new ideas

Dedication to excellence

We houden van onze werkplek

Bij Robert Half investeren we in een moderne werkomgeving. Onze open kantoorruimtes met moderne keukens en extra faciliteiten zijn aangename gemeenschappelijke ruimtes om te praten met collega's, in alle rust te bellen of verbonden te blijven op je Microsoft Surface Pro Tablet.

workplace
our-workplace
office

We investeren in technologie

SalesForce

SalesForce is ons wereldwijde CRM-platform dat je helpt bij het beheren van je dagelijkse werkzaamheden. Deze cloud-omgeving is overal toegankelijk met je Surface Pro-tablet.

Innovatieve en unieke marktpositie

Robert Half is het enige recruteringsbedrijf ter wereld met een geheel eigen interne audit en risicoconsultancy. Protiviti en Robert Half werken nauw samen om oplossingen te bieden die ongeëvenaard zijn in onze branche.

Automatisering

Werk slimmer, niet harder. We hebben geïnvesteerd in marketingtools om e-mailcommunicatie met klanten en kandidaten te automatiseren, zodat jij minder administratief werk hebt om verbonden te blijven.

Surface Pro-tablets

We willen jouw dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen. Als je bij ons komt werken, krijg je daarom van ons de nieuwste Surface Pro-tablet. Geniet van de flexibiliteit om vrij door het kantoor te bewegen terwijl je verbonden blijft met ons draadloze netwerk.

Workday

We weten hoe belangrijk continue feedback is en we wachten niet tot de jaarlijkse evaluatie. Daarom zijn we overgestapt op het prestatiebeoordelingsprogramma Workday om onze driemaandelijkse doelen en ons coachingprogramma te ondersteunen.

Research

We helpen je om een vinger aan de pols te houden. We doen regelmatig uitgebreide research om inzicht te krijgen in de nieuwste trends in de markt en voorkeuren van klanten. De data uit die onderzoeken zijn beschikbaar om je te helpen bij het uitvoeren van je job.

We investeren in onze gemeenschap

Dit zijn enkel van de recente activiteiten waaraan onze werknemers hun steentje hebben bijgedragen:

Wil jij werken bij Robert Half?

Bij Robert Half zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, of je nu een ervaren consultant bent of nieuw bent in de sector.

Solliciteer nu

Maak deel uit van Robert Half

We geven om onze mensen. Daarom hebben we een positieve, inclusieve werkomgeving gecreëerd waarin je carrière kan maken en alles aanwezig is om succesvol te zijn. We zorgen ervoor dat je je gewaardeerd voelt en trots bent om deel uit te maken van Robert Half.

Ontwikkeling en training
Ontwikkeling en training

We investeren in onze mensen en bieden de ondersteuning die jij nodig hebt om te slagen.

werkcultuur
Onze bedrijfscultuur

Hou van je werkplek. Samen veranderen we levens.

werk-prive
Werk-privéleven

Geniet van meer flexibiliteit.

compensaties en voordelen
Compensatie en voordelen

Weet wat je waard bent – ontvang het verloningspakket dat jij verdient.

erkenning
Erkenning

Hard werk blijft niet onopgemerkt. Goede prestaties worden beloond.