Toonaangevende technologie bij de hand

Wij kiezen technologie met onze mensen in gedachten. Om de productiviteit te verhogen en een hoogstaande klantenservice aan te kunnen bieden, voorziet Robert Half zijn personeel van de allerbeste software en hardware om hun dagelijkse taken te vergemakkelijken. Bovendien bieden wij regelmatig trainingen aan om de digitale vaardigheden van onze medewerkers te verbeteren, zodat zij hand in hand met onze technologische verbeteringen kunnen groeien.

We zijn vooruitstrevend

SalesForce

SalesForce

SalesForce is ons wereldwijde CRM-platform dat je helpt bij het beheren van je dagelijkse werkzaamheden. Deze cloud-omgeving is overal toegankelijk met je Surface Pro-tablet.

Surface Pro tablets

Surface Pro tablets

We willen jouw dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen. Als je bij ons komt werken, krijg je daarom van ons de nieuwste Surface Pro-tablet. Geniet van de flexibiliteit om vrij door het kantoor te bewegen terwijl je verbonden blijft met ons draadloze netwerk.

Office365

Office365

We zijn onlangs overgeschakeld naar Office365. Geniet van toegang tot de volledige suite, inclusief Yammer, Sharepoint en OneNote. Blijf verbonden via de mobiele app en uw desktopcomputer.

Real-time analytics

Real-time analytics

DOMO is een analytische tool, volledig geïntegreerd met Salesforce CRM, Workday en al onze digitale marketing platformen om onze business intelligence te verbeteren. Deze virtuele platformen bieden onze consultants real-time toegang tot marktinformatie en prestatierapporten.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

We gebruiken Microsoft Teams om intern en met onze klanten te communiceren. Met Microsoft Teams voer je videogesprekken, chat je en deel je bestanden realtime, of je nu van thuis uit werkt of vanuit een van onze kantoren.

Maak deel uit van Robert Half

We geven om onze mensen. Daarom hebben we een positieve, inclusieve werkomgeving gecreëerd waarin je carrière kan maken en alles aanwezig is om succesvol te zijn. We zorgen ervoor dat je je gewaardeerd voelt en trots bent om deel uit te maken van Robert Half.

Ontwikkeling en training
Ontwikkeling en training

We investeren in onze mensen en bieden de ondersteuning die jij nodig hebt om te slagen.

werkcultuur
Onze bedrijfscultuur

Hou van je werkplek. Samen veranderen we levens.

werk-prive
Werk-privéleven

Geniet van meer flexibiliteit.

compensaties en voordelen
Compensatie en voordelen

Weet wat je waard bent – ontvang het verloningspakket dat jij verdient.

erkenning
Erkenning

Hard werk blijft niet onopgemerkt. Goede prestaties worden beloond.

Technologie

Technologie als middel voor meer efficiëntie en minder administratief werk.

Gemeenschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij veranderen levens, zowel in de werkomgeving als in onze gemeenschap.

Wil jij werken bij Robert Half?

Bij Robert Half zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, of je nu een ervaren talent manager bent of nieuw bent in de sector.

Solliciteer nu