Een lonende consultingcarrière bij Robert Half

Succesvolle werknemers verdienen onze waardering.

thumbnail

Reach for the Stars in Las Vegas

Tijdens dit jaarlijkse evenement worden onze meest succesvolle consultants gehuldigd. Je ontmoet collega’s van over de hele wereld tijdens het spectaculaire galadiner in The Encore Hotel, Las Vegas.

thumbnail

Mission Possible in Monaco

Succesvolle consultants komen in aanmerking voor deze conferentie, die wordt gehouden in een van de beste vakantieresorts van Monaco.

thumbnail

Milestone Program voor succesvolle werknemers

Je draagt continu bij aan onze omzet, daarom belonen we je graag wanneer je belangrijke mijlpalen behaalt. Je mag onder andere deelnemen aan sommige van onze regionale evenementen en bijeenkomsten.

Erkenning binnen de hele organisatie

Onze mensen maken het verschil. We vinden het belangrijk om de bijdragen van succesvolle medewerkers te waarderen en te erkennen.

Circle of Excellence

Tijdens deze jaarlijkse prijsuitreiking worden werknemers in ons Corporate Service Centre gehuldigd voor hun waardevolle bijdrage.

Star of the Year

Het Star of the Year-programma voorziet in beloningen voor individuen en teams die uitblinken in administratieve ondersteuning volgens een van de vier STAR-principes: Service Minded, Team Work, Administrative Excellence, Results Focused.

RHight On!

Met het erkenningsprogramma RHight On! belonen we administratieve krachten en werknemers van CSC die op een uitzonderlijke manier bijdragen tot het succes van Robert Half. Elk kwartaal kiest het managementteam de winnaars voor hun waardevolle bijdrage aan hun afdeling of het bedrijf.

Everyday Heroes

We weten dat onze werknemers elke dag geweldige dingen doen. Verstuur een persoonlijk dankbericht en laat je collega weten waarom hij / zij de held van de dag is.

Werkjubileums

We nemen elk jaar de gelegenheid om onze medewerkers te erkennen voor hun ononderbroken dienstverband. Mensen met 1,3, 5, 10 en meer jaar dienst zetten we in de bloemetjes.

Wil jij werken bij Robert Half?

Bij Robert Half zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, of je nu een ervaren professional bent of nieuw bent in de sector.

Solliciteer nu

Maak deel uit van Robert Half

We geven om onze mensen. Daarom hebben we een positieve, inclusieve werkomgeving gecreëerd waarin je carrière kan maken en alles aanwezig is om succesvol te zijn. We zorgen ervoor dat je je gewaardeerd voelt en trots bent om deel uit te maken van Robert Half.

Ontwikkeling en training
Ontwikkeling en training

We investeren in onze mensen en bieden de ondersteuning die jij nodig hebt om te slagen.

werkcultuur
Onze bedrijfscultuur

Hou van je werkplek. Samen veranderen we levens.

werk-prive
Werk-privéleven

Geniet van meer flexibiliteit.

compensaties en voordelen
Compensatie en voordelen

Weet wat je waard bent – ontvang het verloningspakket dat jij verdient.

erkenning
Erkenning

Hard werk blijft niet onopgemerkt. Goede prestaties worden beloond.

Technologie

Technologie als middel voor meer efficiëntie en minder administratief werk.

Gemeenschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij veranderen levens, zowel in de werkomgeving als in onze gemeenschap.