Zoek jobs in je regio

Robert Half is gespecialiseerd in interim-management voor alle domeinen.

Bij fusies en overnames, bij change-projecten, uitbreidingen en herstructureringen rekenen heel wat bedrijven op de meerwaarde van tijdelijk extern toptalent. Zowel start-ups, kmo’s als multinationals doen vandaag een beroep op onze interim-managers om de continuïteit van hun business te garanderen, hun groei te ondersteunen of om een project te managen. En dit voor de meest uiteenlopende projecten en departementen.

Interim-management: iets voor jou?

Ben je een ervaren manager die flexibel is en regelmatig nieuwe uitdagingen nodig heeft? Dan is interim-management via Robert Half iets voor jou.

Veel vrijheid, veel uitdagingen

Als interim-manager regel je jouw eigen time management. Je beschikt over de vrijheid om gaandeweg jouw professioneel netwerk uit te bouwen terwijl je specifieke projecten in goede banen leidt. We brengen je graag op de hoogte als er zich een nieuw project aandient in lijn met jouw ambitie en competenties.

Uitstekende omkadering

Als interim-manager bij Robert Half heb je toegang tot onze uitgebreide carrière- en opleidingsmogelijkheden. We stellen je enkele duizenden online modules ter beschikking, waaronder ons CPE-programma (continuing professional education) en KnowledgeLeaderSM. Bovendien bundelen we onze expertise op het vlak van interim-management in een samenwerking met Vlerick Business School in een nieuwe formule van de opleiding ‘Mastering Interim Management’. Je krijgt heel wat voordelen als je via Robert Half aan deze opleiding deelneemt.

Wij rekruteren interim-managers o.a. voor volgende rollen

CFO - Finance Manager

 

Group Controller

 

CEO

 

IT Manager

 

HR Manager

 

Supply Chain Manager

 

CFO - Finance Manager

 

Group Controller

 

CEO