Zoek jobs in je regio

We helpen je werk op afstand te vinden

We doen er alles aan om je op een gezonde veilige manier aan het werk te houden. Elke dag komen er nieuwe jobs op afstand bij. En we maken het voor jou makkelijk om vanuit huis te werken op je eigen computer of een laptop van Robert Half. We helpen je vandaag nog aan de juiste baan.

Vind de job waar je van houdt

Een job vinden - of het nu ter plaatse of op afstand is - die perfect matcht met jouw leven, je persoonlijkheid en je doelen is moeilijk. In de ene job krijg je niet de erkenning die je verdient. De andere biedt je geen uitdagingen of onvoldoende groeimogelijkheden. Zit je vast in een job die je niet gelukkig maakt? Wij begrijpen je situatie en kunnen je daarbij helpen.

We willen jou beter leren kennen

Je leren kennen is essentieel om de juiste job voor jou te kunnen vinden. Solliciteer of upload je CV om te starten. Dan contacteren wij je voor een gesprek over waar je heen wil in je carrière. Weet je dat nog niet zeker? Dan zoeken we het samen uit.

Kies de job op jouw maat

Aan de hand van je voorkeuren en skills zorgen onze consultants voor de juiste selectie jobs waar je voor kan solliciteren. Je kan je ook inschrijven op onze job alerts en je hebt toegang tot een onbeperkt aantal online trainingen op ons e-learning platform. De perfecte job ligt voor het grijpen.

Wij zorgen ervoor dat je de job krijgt

Een job gevonden op jouw maat? Onze consultants organiseren een gesprek en helpen je voorbereiden met tips en tricks. Je salarisonderhandeling regelen we ook. Nadien blijven we in contact om er zeker van te zijn dat je voldoening haalt uit je nieuwe job.

Kies hoe je wil werken

We bieden je verschillende mogelijkheden aan zodat je een rol en arbeidsregeling vindt die bij jou past.

  • Telewerk
  • Uitzendopdracht
  • Uitzendopdracht met optie vast
  • Permanent
  • Project en interim management

Dit vinden anderen die een job zoeken interessant

Salarisgids

Lees alles over loonschalen, populaire extralegale voordelen, aanwervingstrends en een marktconform salaris.

Lees meer

Cv-template

Het curriculum vitae of cv bepaalt de eerste indruk die een potentiële werkgever van u krijgt. Download gratis onze cv-template.

Lees meer

Carrièreadvies

Als een echte carrièrepartner staan we u graag bij met carrièreadvies. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wilt doorgroeien.

Lees meer