Herbekijk onze webinarreeks: Jouw toekomst

Geplaatst door Robert Half op 18/01/2021

Jouw toekomst: je doelstelling, skills en carrière

Of je nu actief aan het werk bent, recentelijk nog met tijdelijke werkloosheid was, net ontslagen of al langer werkloos bent, Robert Half helpt je om nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken en met het vinden van een geschikte job.

In deze webinar-reeks werken we samen aan jouw toekomst. Onze panelleden delen carrièretips en advies met betrekking tot je doelstelling, skills en je volgende job. Van het (her)definiëren van jouw doelstellingen en ‘personal brand’ tot de voorbereiding en selectie van sollicitatiegesprekken, alles komt aan bod. Ontdek hieronder meer info over de verschillende webinars die we aanbieden.

Onze rekruteringsexperts helpen je bij je zoektocht naar een geschikte job. Upload jouw CV vandaag nog om de eerste stap te zetten, of bekijk onze huidige vacatures.

 

JE DOELSTELLING – Inzicht verkrijgen en herdefiniëren van je carrièredoelstellingen

Is het nu tijd voor verandering?

Het is belangrijk om na te denken over je toekomstige loopbaanambities. Wat zijn je behoeften op korte en lange termijn, hoe geef je daar prioriteit aan en hoe bepaal je uiteindelijk wat je in het volgende hoofdstuk van jouw carrière wilt bereiken?
Ontdek het in onze webinar.

 

Host: Jeroen Diels – Director – Robert Half
Panel:

  • Koen Van Havere – Associate Business Director – Robert Half
  • Andy Loots – Manager Permanent Recruitment – Robert Half
  • Nick Leenaert – Talent Director Mohawk Flooring ROW, HR Director – UNILIN Group Services
  • Katelijne Berré – Founder of HaKaJuMa, Organisational coaching, Talent coaching – HaKaJuMa

JE SKILLS - Upskilling en re-skilling in een veranderende economische realiteit

Één ding staat vast: bij het zoeken naar een nieuwe baan, zal je met verandering moeten kunnen omgaan. In onze webinar geven we advies over hoe je die curve van verandering herkent. Inclusief het aanscherpen of aanleren van vaardigheden en hoe je deze kan inzetten om je kansen maximaal te vergroten. Zelfs als dat betekent dat je het volledig over een andere boeg moet gooien.

 

Host: Maj Buyst – Managing Director Flanders – Robert Half
Panel:

JE CARRIERE: Het definiëren van je personal brand en netwerken

Je hebt besloten om actief op zoek te gaan naar je volgende rol. Het moment bij uitstek om je ‘professional en personal brand’ te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tijdens dit webinar begeleiden we je bij het opmaken van je profiel, het gebruik van LinkedIn en het creëren van waardevolle relaties, waaronder rekruteringskantoren, om je zoektocht te maximaliseren.

 

Host: Veronique Elskens – Associate Director – Robert Half

Panel:

  • Eline Lostrie - CCO – nexxworks
  • Phebe D'hondt - Founder & Personal Branding Partner voor ondernemers – Overondernemers.be
  • Erendiz Ates – Medezaakvoerder | LinkedIn Trainer | Social branding Coach – AZ-Solutions
  • Mathias Nowé – Division Manager – Robert Half

JE CARRIERE - Een goede indruk maken op een potentiële werkgever

Tijdens deze webinar, reiken we je enkele tips en tricks aan die je nodig hebt om jezelf zo goed mogelijk te positioneren en indruk te maken op potentiële werkgevers. Eens het voor jezelf duidelijk is voor welke rol je wilt gaan, kunnen we samen bekijken hoe je deze binnenhaalt.

Van een professionele cv en motivatiebrief tot de rol van psychometrische testen. Er zijn verschillende stappen om een nieuwe rol te bemachtigen. We kaderen je verwachtingen doorheen het hele proces.

 

Host: Jeroen Diels – Director – Robert Half

Panel: 


Meer blogposts...