Werk zoeken

We weten dat het zoeken naar een (nieuwe) job zowel spannend als lastig kan zijn. Als rekruteringsexpert in België hebben we de middelen om je te helpen tijdens het hele rekruteringsproces. Hoe herken je een interessante opportuniteit? Ontdek al onze tips om je zoektocht naar een job te optimaliseren en de juiste job voor je te vinden.

4 redenen waarom december wél een goed moment is om te solliciteren

Ze zeggen wel eens dat december geen goed moment is om te solliciteren. Maar think again: deze rustigere dagen zijn net het ideale moment om je cv bij te werken en te beginnen met je zoektocht naar een nieuwe job. We leggen je uit waarom.

12 tips om een job te vinden op de huidige arbeidsmarkt

Een nieuwe job zoeken kan behoorlijk wat stress meebrengen. Bovendien is de bedrijfswereld de voorbije maanden flink dooreengeschud, met alle gevolgen van dien voor de arbeidsmarkt. Werk zoeken in het (post)coronatijdperk is niet meer hetzelfde als ervoor, aangezien de bedrijven hun aanwervingsprocessen hebben aangepast. Ondernemingen zijn op zoek naar nieuwe vaardigheden om hen te helpen de crisis te boven te komen en verder te groeien. Het is dan ook meer dan ooit cruciaal om te zorgen dat jouw cv opvalt tussen de grote massa.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.