Solliciteren

Je cv is het belangrijkste instrument om indruk te maken op je potentiële werkgever. Als het goed is, ben je op weg om de job van je dromen veilig te stellen. Als je het fout hebt, krijg je niet eens je voet door de voordeur. Als experts in rekrutering kunnen wij je helpen.

Een job aanvaarden als je niet helemaal overtuigd bent: een goed idee?

Misschien heb je het al eens meegemaakt: een jobaanbieding krijgen waar je je niet 100% goed bij voelt. Neem je die toch aan en ga je ervan uit dat je gaat groeien in de job en het wel zal meevallen? Of ga je er toch niet op in? En hoe voorkom je dat je tijd verliest aan een job die niet helemaal jouw ding is?

Zin in een carrièreswitch? Schakel de hulp in van een rekruteringskantoor!

Als je overweegt om je loopbaan een nieuwe wending te geven, ben je zeker niet alleen. De coronapandemie heeft heel wat professionals ertoe aangezet om hun huidige carrière onder de loep te nemen en nieuwe wegen in te slaan. En nu de economie en de arbeidsmarkt zich verder herstellen, voelen heel wat werknemers dat het moment aangebroken is om van koers te veranderen.

Zo raakt jouw online sollicitatie voorbij de robot

Steeds meer bedrijven laten online sollicitaties automatisch voorsorteren door zogenaamde hr-bots. Daar kun je maar beter rekening mee houden als je interesse hebt in een functie waarvoor je je online kandidaat wilt stellen. Hieronder geven we enkele tips om jouw online sollicitatie voorbij de robot te loodsen en de volgende sollicitatieronde te halen.

Waarom de bedrijfscultuur even belangrijk is als je loon

De mate waarin je matcht met de bedrijfscultuur van je werkgever bepaalt mee het verdere verloop van je carrière en hoe goed je je in je vel voelt. Lees onze 6 vragen die je moet stellen om te weten waar je terecht komt.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.