Loon & voordelen

Niet alle voorstellen zijn gelijk. Gelukkig beschikt Robert Half over gegevens die aantonen hoe jouw salaris zich verhoudt tot dat van je collega's in het hele land. Ontdek welke vaardigheden je nodig hebt en hoe je je werkervaring kunt inzetten.

13 veelgestelde vragen over de 13de maand

Kijk jij op het einde van het jaar uit naar je 13e maand? Dan ben je zeker niet alleen. Maar wat bepaalt of jouw werkgever je een dertiende maand zal uitkeren? Wie heeft er recht op en wie niet? We beantwoorden 13 veelgestelde vragen over de 13e maand.

Hoe te antwoorden op de vraag naar je gewenste loon

Het sollicitatiegesprek loopt vlot. Je hebt de gevraagde kwalificaties, het klikt met de rekruteerder en je komt vlot en zelfzeker over. Je maakt echt kans op deze job. Dan komt de lastige vraag: "Wat verwacht je te verdienen?". Timing, tact en onderzoek zijn je sleutels voor succes wanneer je met een potentiële werkgever over een marktconform salaris praat.

Een marktconform salaris: wat is dat precies?

Bij je zoektocht naar een job kom je zeker de term 'marktconform salaris' tegen. Maar wat is dat precies? En hoeveel bedraagt zo'n marktconform loon? Lees het in onze blogpost en ontdek meteen de loonschalen in verschillende sectoren.

De hoge kosten van lage lonen

Het is waar dat uw medewerkers u geld kosten, maar u krijgt er ook veel voor terug. De loyaliteit, ervaring en kennis van een hecht team zijn van onschatbare waarde voor uw bedrijf. Lees waarom het belangrijk is om een competitief loon te bieden! 

 

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.