Carrière

Of je nu je carrière vooruit wilt helpen, een nieuwe job overweegt of met een nieuwe werkgever onderhandelt over een aanbod, Robert Half kan je helpen om een diepgaand inzicht te krijgen in de werkgelegenheidstrends in je sector. Onze rekruteringsexperts helpen kandidaten elke dag bij het bereiken van hun carrièredoelen door hen te helpen begrijpen welke zaken invloed hebben op hun loopbaanontwikkeling. Krijg nu nauwkeurige, actuele informatie en volg jouw carrièrepad met vertrouwen.

Hottest job van 2022 – de IT-recruiter

Jobs binnen IT en technologie zijn hot en de vraag naar deze profielen blijft aanhouden. Maar wat misschien een nog hotter job is, is de persoon die al deze profielen gaat zoeken en matchen met de juiste vacature. Zonder deze digitale duizendpoot is het voor bedrijven onbegonnen werk om hun openstaande IT-vacatures ingevuld te krijgen. Dus dé hottest job van 2022? Dat is de IT-recruiter.

Administratie, HR en office support - Trends voor 2022

Sinds de coronacrisis zijn de taken van office support professionals getransformeerd. Hun takenpakket is uitgebreider en gevarieerder. Ontdek de trends in administratie, HR en office support voor 2022.

Vlerick Business School en Robert Half lanceren opleiding voor Belgische interim-managers

Meer en meer Belgische ondernemingen doen beroep op interim-managers. Naar aanleiding van de stijgende vraag naar dit type profielen en de noodzaak dat de interim-managers zich constant aan de nieuwe realiteit van de ondernemingswereld aanpassen, verenigen Vlerick Business School en Robert Half hun expertise in de opleiding ‘Mastering Interim Management’.

In 5 stappen naar een duurzame carrière

Met een duurzame carrière kan je je snel aanpassen aan de veranderende arbeidsmarkt en blijf je op de lange termijn goed je werk doen. Maar hoe bouw je zo’n duurzame carrière voor jezelf op?