Carrière

Of je nu je carrière vooruit wilt helpen, een nieuwe job overweegt of met een nieuwe werkgever onderhandelt over een aanbod, Robert Half kan je helpen om een diepgaand inzicht te krijgen in de werkgelegenheidstrends in je sector. Onze rekruteringsexperts helpen kandidaten elke dag bij het bereiken van hun carrièredoelen door hen te helpen begrijpen welke zaken invloed hebben op hun loopbaanontwikkeling. Krijg nu nauwkeurige, actuele informatie en volg jouw carrièrepad met vertrouwen.

Vlerick Business School en Robert Half lanceren opleiding voor Belgische interim-managers

Meer en meer Belgische ondernemingen doen beroep op interim-managers. Naar aanleiding van de stijgende vraag naar dit type profielen en de noodzaak dat de interim-managers zich constant aan de nieuwe realiteit van de ondernemingswereld aanpassen, verenigen Vlerick Business School en Robert Half hun expertise in de opleiding ‘Mastering Interim Management’.

In 5 stappen naar een duurzame carrière

Met een duurzame carrière kan je je snel aanpassen aan de veranderende arbeidsmarkt en blijf je op de lange termijn goed je werk doen. Maar hoe bouw je zo’n duurzame carrière voor jezelf op?

7 vrouwen om in 2021 in de gaten te houden

Op internationale vrouwendag wordt over de hele wereld aandacht geschonken aan vrouwenrechten en de rol van de vrouw in de geschiedenis. De perfecte gelegenheid om enkele topvrouwen in de spotlight te zetten. Deze zeven vrouwen hou je maar beter in de gaten.

Hoe COVID-19 de vraag naar cybersecurityvaardigheden zal veranderen

De versnelde digitalisering als gevolg van de coronacrisis brengt heel wat veiligheidsrisico’s mee. Welke vaardigheden zijn nodig om een doeltreffende cybersecuritystrategie uit te bouwen in 2021?

De snelle invoering van telewerk en onlineactiviteiten als gevolg van de coronacrisis deed ook het aantal cyberincidenten stijgen.  Welke belangrijke vaardigheden op het vlak van cyberveiligheid zijn nodig om in 2021 de technologische risico's van de nieuwe, snelgroeiende digitale economie aan te pakken? Lees meer.
 

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.