Carrière

Of je nu je carrière vooruit wilt helpen, een nieuwe job overweegt of met een nieuwe werkgever onderhandelt over een aanbod, Robert Half kan je helpen om een diepgaand inzicht te krijgen in de werkgelegenheidstrends in je sector. Onze rekruteringsexperts helpen kandidaten elke dag bij het bereiken van hun carrièredoelen door hen te helpen begrijpen welke zaken invloed hebben op hun loopbaanontwikkeling. Krijg nu nauwkeurige, actuele informatie en volg jouw carrièrepad met vertrouwen.

Een carrière als hoofdboekhouder iets voor jou? Dit moet je weten

Een gestructureerde boekhouding geeft inzicht in de financiële situatie van een bedrijf, waardoor de juiste beslissingen kunnen genomen worden. Als hoofdboekhouder ben je de eindverantwoordelijke voor de boekhouding van de onderneming waar je werkt. Wat doet een hoofdboekhouder precies, wat is zijn of haar profiel en hoeveel bedraagt het salaris? We zetten het op een rijtje.

Vlerick Business School x Robert Half: opleidingen voor Belgische interim-managers

Meer en meer Belgische ondernemingen doen beroep op interim-managers. Naar aanleiding van de stijgende vraag naar dit type profielen en de noodzaak dat de interim-managers zich constant aan de nieuwe realiteit van de ondernemingswereld aanpassen, verenigen Vlerick Business School en Robert Half hun expertise in de opleiding ‘Mastering Interim Management’.

Closing the gap: hoe vrouwen te ondersteunen in hun tech-carrière ?

De technologiesector evolueert razendsnel en biedt het antwoord op veel uitdagingen van de toekomst. Toch blijft het een overwegend mannelijke wereld. Hoe komt het dat nog steeds zo weinig vrouwen kiezen voor een job in IT en tech? Wat kunnen bedrijven in de sector doen om meer vrouwen aan te trekken én te behouden, en op die manier inclusievere werkplekken te worden?

Je opzegtermijn na ontslag: wat zijn de regels?

Ben je van plan je ontslag te geven of ben je ontslagen door je werkgever? In beide gevallen is het belangrijk om te weten hoelang je opzegtermijn als bediende bedraagt. Wanneer gaat je opzegtermijn in, kan je erover onderhandelen, en welke rechten en plichten heb je?

Een carrière als General Ledger Accountant: dit staat je te wachten

Heb je een neus voor cijfers en wiskunde en ben je niet vies van verantwoordelijkheid? Dan is een job als General Ledger Accountant jou misschien op het lijf geschreven. Wat is een General Ledger, welke opleiding is vereist en welk salaris mag je verwachten? Je leest het in dit artikel.