Tips werknemers

Hoe kun je je vaardigheden in een bedrijf ontwikkelen en verbeteren? Is het tijd om een nieuwe job te zoeken? Ontdek praktisch advies van een ervaren rekruteringsexperts. Vind voor elke fase van je carrière nuttige informatie over hoe je efficiënt een job kan vinden, hoe je je carrière kan ontwikkelen en hoe je je huidige professionele situatie kan evalueren.

Hoe te antwoorden op de vraag naar je gewenste loon

Het sollicitatiegesprek loopt vlot. Je hebt de gevraagde kwalificaties, het klikt met de rekruteerder en je komt vlot en zelfzeker over. Je maakt echt kans op deze job. Dan komt de lastige vraag: "Wat verwacht je te verdienen?". Timing, tact en onderzoek zijn je sleutels voor succes wanneer je met een potentiële werkgever over een marktconform salaris praat.

7 vrouwen om in 2021 in de gaten te houden

Op internationale vrouwendag wordt over de hele wereld aandacht geschonken aan vrouwenrechten en de rol van de vrouw in de geschiedenis. De perfecte gelegenheid om enkele topvrouwen in de spotlight te zetten. Deze zeven vrouwen hou je maar beter in de gaten.

Waarom het nu wél een goed moment is om van job te veranderen

Ben jij je job beu, maar kijk je door de coronacrisis nog even de kat uit de boom? Dat is nergens voor nodig. Hoe vreemd het ook mag klinken, de coronacrisis biedt net tal van opportuniteiten voor wie nu bereid is om kansen te grijpen.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.