Rekruteren

Een efficiënte en vlotte aanwervingsstrategie, ondersteund door een gespecialiseerd rekruteringsbureau, is de beste manier om een geschikte kandidaat te vinden. Dankzij onze ervaring in vaste en tijdelijke rekrutering hebben we praktisch advies om uw rekruteringsproces te optimaliseren en de tijd die nodig is om een kandidaat in uw team te integreren te verkorten.

The Great Resignation: to fear or not to fear?

In de Verenigde Staten valt er niet meer omheen te draaien. The Great Resignation is daar stevig voet aan wal aan het zetten en meer en meer werknemers beslissen vrijwillig om van job te wisselen. In het kader van de War for Talent die in ons land woedt, zou dit een extra challenge betekenen op de arbeidsmarkt die de dag van vandaag al enorm uitdagend en competitief is. Moeten Belgische werkgevers de Great Resignation vrezen in 2022?

Waarom rekruteren in december je een streepje voor geeft op de concurrentie

Er wordt vaak gezegd dat december een rustige maand is op het gebied van rekrutering, maar niets is minder waar! In december is er vaak een stijging van het aantal werkzoekenden die aan het nieuwe jaar willen beginnen met een frisse start. Dat biedt interessante mogelijkheden voor werkgevers die toptalent willen aanwerven en daarbij hun concurrentie een stap voor willen zijn.

Hoe ziet uw personeelsbestand eruit in 2022?

Bij de start van een nieuw jaar maakt u als HR-manager of bedrijfsleider de balans op: hoe is het gesteld met het personeelsbestand? Hebben we voldoende talent in huis om de doelstellingen te verwezenlijken, of moeten we hiervoor nog mensen aanwerven? Elke situatie vraagt om een specifieke aanpak, maar wij reiken u alvast enkele niet te verwaarlozen aandachtspunten aan.

Zo kunt u uw sollicitatieproces verbeteren

Het selectieproces voor een aanwerving kan lang duren en ingewikkeld zijn. Het is dan ook belangrijk om de bekwaamste kandidaten te kiezen voor uw vacatures. Wij geven enkele tips om je sollicitatieproces te verbeteren.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.