Rekruteren

Een efficiënte en vlotte aanwervingsstrategie, ondersteund door een gespecialiseerd rekruteringsbureau, is de beste manier om een geschikte kandidaat te vinden. Dankzij onze ervaring in vaste en tijdelijke rekrutering hebben we praktisch advies om uw rekruteringsproces te optimaliseren en de tijd die nodig is om een kandidaat in uw team te integreren te verkorten.

Loods jouw bedrijf vlot de zomer door: denk nu al aan extra medewerkers

De zomervakantie is in de meeste bedrijven vaak een rustigere periode, met veel medewerkers die op vakantie vertrekken. Maar u verliest de thuisblijvers beter niet uit het oog. Zij dienen immers de workload op te vangen tijdens de afwezigheid van collega’s. Als bedrijfsleider of HR-verantwoordelijke is het daarom belangrijk om de nodige vervanging te voorzien.

5 onmisbare cyber security profielen in elk bedrijf

Meer dan ooit willen – en moeten – werkgevers in vrijwel elke sector cyber security professionals aanwerven. Hun vaardigheden zijn immers onmisbaar om gevoelige gegevens en systemen te beveiligen tegen hackers, een steeds grotere veiligheidszone te beschermen en te voldoen aan de strenge regelgeving op het vlak van gegevensbeveiliging en privacy. Nu bedrijven hun digitale transformatie versnellen en een meer geautomatiseerde, cloudgebaseerde en datagestuurde werkomgeving uitbouwen om telewerk mogelijk te maken, wordt uitgebreide expertise in IT-beveiliging steeds belangrijker.

Aanhoudende krapte en onrust kenmerken de arbeidsmarkt

We bevinden ons momenteel in een zeer krappe arbeidsmarkt, wat zorgt voor onrust bij bedrijven. Die geven niet alleen aan dat ze meer vrijwillige vertrekken zien in vergelijking met de pre-pandemie periode, maar ook dat ze zich zorgen maken over het behoud van huidige werknemers, zo blijkt uit recent onderzoek van Robert Half. We zetten enkele trends op een rijtje.

Het recency-effect: vermijd dat het de overhand krijgt tijdens sollicitatiegesprekken

Het recency-effect weerspiegelt de manier waarop onze hersenen geprogrammeerd zijn om informatie te onthouden die ons het meest recent werd voorgeschoteld. Het effect dat deze gedachtegang op een hiring manager kan hebben, kan heel invloedrijk zijn tijdens sollicitatiegesprekken. Waarom u hier aandachtig voor moet zijn en hoe u de invloed ervan op rekruteringsbeslissingen kan minimaliseren, leest u hier.

Onboarding volgens plan - ook op directieniveau

Nieuwe collega's krijgen vaak een compleet onboardingstraject, maar nieuwkomers op directieniveau worden wel eens vergeten. We geven tips waarom dit absoluut te vermijden is en hoe het beter kan.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.