Rekruteren

Een efficiënte en vlotte aanwervingsstrategie, ondersteund door een gespecialiseerd rekruteringsbureau, is de beste manier om een geschikte kandidaat te vinden. Dankzij onze ervaring in vaste en tijdelijke rekrutering hebben we praktisch advies om uw rekruteringsproces te optimaliseren en de tijd die nodig is om een kandidaat in uw team te integreren te verkorten.

De geheimen van een succesvol team: wat bedrijven kunnen leren van de sportwereld

Kandidaten met veelgevraagde vaardigheden en expertise zijn even gewild op de werkvloer als topsporters op het veld. Voor managers blijft het een topprioriteit om getalenteerde medewerkers aan te werven, te motiveren en te behouden. Lees meer over welke lessen bedrijven kunnen leren van de sportwereld.

Loods jouw bedrijf vlot de zomer door: denk nu al aan extra medewerkers

Ook dit jaar zal de zomer er anders uitzien dan normaal. Dat betekent echter niet dat jouw medewerkers minder vakantie zullen nemen. Reizen dicht bij huis zit immers in de lift en medewerkers zullen nog steeds verlofdagen opnemen om hun kinderen op te vangen. Als bedrijfsleider of HR-verantwoordelijke is het daarom belangrijk om nu al de nodige vervanging te voorzien. De manier bij uitstek? De aanwerving van jobstudenten of tijdelijke werkkrachten.

Zo kunt u uw sollicitatieproces verbeteren

Het selectieproces voor een aanwerving kan lang duren en ingewikkeld zijn. Het is dan ook belangrijk om de bekwaamste kandidaten te kiezen voor uw vacatures. Wij geven enkele tips om je sollicitatieproces te verbeteren.

Dit zijn dé rekruteringsvragen sinds corona

Dat sollicitatieprocedures er tegenwoordig helemaal anders uitzien, hoeven we u niet te vertellen. In tal van bedrijven zijn digitale sollicitatiegesprekken immers de norm geworden. Maar ook de vragen die tijdens het sollicitatiegesprek gesteld worden, zijn sinds corona geëvolueerd. We zetten enkele pertinente vragen op een rij.

5 onmisbare cyber security profielen in elk bedrijf

Meer dan ooit willen – en moeten – werkgevers in vrijwel elke sector cyber security professionals aanwerven. Hun vaardigheden zijn immers onmisbaar om gevoelige gegevens en systemen te beveiligen tegen hackers, een steeds grotere veiligheidszone te beschermen en te voldoen aan de strenge regelgeving op het vlak van gegevensbeveiliging en privacy. Nu bedrijven hun digitale transformatie versnellen en een meer geautomatiseerde, cloudgebaseerde en datagestuurde werkomgeving uitbouwen om telewerk mogelijk te maken, wordt uitgebreide expertise in IT-beveiliging steeds belangrijker.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.