People management

Het managen van een team kan uitdagend zijn, maar het kan ook enorm veel voldoening geven. Het ontwikkelen van de vaardigheden van het personeel, ze zien slagen en ze zien groeien op het werk is een belangrijk aspect van manager zijn. Het is ook een bewijs van uw teammanagementcapaciteiten en uw vermogen om strategieën aan te passen en af te stemmen op de behoeften van uw medewerkers. Als ervaren rekruteringsbureau weten we dat tevreden medewerkers zich gewaardeerd voelen en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Vier tips om een goede en professionele mentor te worden

Een professioneel mentorprogramma kan heel leerrijk zijn, niet alleen voor diegene die u onder uw vleugels neemt maar ook voor uzelf als mentor. Wij geven graag 4 tips die kunnen helpen om een positieve impact te hebben als mentor.

People management binnen een hybride werkmodel: zo pakt u het aan

Door de coronacrisis is thuiswerk al enkele maanden de norm. De weg naar een hybride werkmodel, waarbij een deel van het team thuis werkt en een deel op kantoor, lijkt te zijn ingezet. Maar hoe managet u nu zo’n team? Wat zijn de valkuilen? En hoe houdt u de betrokkenheid van werknemers hoog?

Burn-out voorkomen bij een personeelstekort

Wanneer enkele van uw medewerkers op vakantie zijn, ziek zijn of onlangs het bedrijf hebben verlaten, is de kans groot dat de rest van het personeel op zijn tandvlees zit. Dat kan niet alleen gevolgen hebben voor de productiviteit: de extra stress kan uw werknemers ook uitputten, waardoor ze steeds vaker afhaken.

Vier tips voor een succesvol telewerkbeleid

Je werknemers de mogelijkheid geven om te telewerken is een slimme zet voor je bedrijf, zowel op het vlak van aanwerving als personeelsbehoud. Zo blijf je immers een stap voor op bedrijven die geen thuiswerkmogelijkheden bieden terwijl telewerk steeds vaker een noodzaak wordt.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.