Loon & voordelen

Het aanbieden van een competitieve verloning en bijkomende voordelen is essentieel om gekwalificeerde kandidaten aan te trekken. Robert Half heeft up-to-date salarisinformatie om u te helpen bij het maken van aantrekkelijke vacatures en het nemen van de juiste beslissingen bij het werven van personeel. Ontdek hoe compensatie wordt beïnvloed door locatie, ervaring en andere factoren. Gebruik de gegevens en het advies van onze rekruteringsdeskundigen om aan de verwachtingen van een potentiële medewerker te voldoen of deze te overtreffen.

Flexibiliteit voornaamste voordeel om talent aan te trekken en te behouden

Veel Belgische bedrijven kampen met minder salarisflexibiliteit als gevolg van de coronacrisis. Daarom moeten ze innoveren en nieuwe voordelen aanbieden om talent in 2021 te behouden en aan te trekken. Flexibiliteit speelt daarin een belangrijke rol, zo blijkt uit een onderzoek van rekruteringsspecialist Robert Half.

Een marktconform salaris: wat is dat precies?

Bij je zoektocht naar een job kom je zeker de term 'marktconform salaris' tegen. Maar wat is dat precies? En hoeveel bedraagt zo'n marktconform loon? Lees het in onze blogpost en ontdek meteen de loonschalen in verschillende sectoren.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.