Employer branding

Uw employer brand is erg belangrijk, maar het gaat verder dan enkel logo's en andere reclameslogans. Het kan een krachtig instrument zijn dat uw organisatie een voorsprong geeft bij het aantrekken van de beste talenten op de markt. Ontdek waarom uw employer brand zo belangrijk is, hoe u uw brand kunt opbouwen en gebruiken als onderdeel van een succesvol rekruteringsproces.

Waarom employer branding belangrijker is dan ooit

Gen Z bestormt de komende jaren de arbeidsmarkt. Een snel veranderende wereld, altijd toegang tot de nieuwste technologie, zelfontplooiing en diversiteit zijn voor deze generatie de normaalste zaak van de wereld. Hierdoor hebben ze andere verwachtingen op het vlak van werk. Als werkgever moet u uw employer branding op hen afstemmen, zodat ze zich aangesproken voelen om bij uw bedrijf te komen of te blijven werken.

Forbes benoemt Robert Half tot een van 's werelds beste werkgevers

Bij Robert Half weten we dat het een verschil maakt wanneer onze werknemers zich gewaardeerd voelen, eerlijk gecompenseerd worden en vooruitgang in hun loopbaan kunnen boeken. En dit is ook anderen niet ontgaan. Dit jaar riep Forbes Robert Half uit tot een van 's werelds beste werkgevers - het enige rekruteringsbedrijf dat deze erkenning kreeg in de categorie 'Zakelijke dienstverlening en toelevering'.

Robert Half schenkt 170.000 dollar aan Make A Wish-foundation

Bij Robert Half geven we om elkaar, en om anderen. Niet verwonderlijk dat september in het teken stond van liefdadigheid. Wereldwijd sloegen de 2.450 medewerkers van Robert Half in 18 landen de handen in elkaar om samen 170.000 dollar in te zamelen voor Make a Wish.

Inzetten op diversiteit, gelijkheid en inclusie loont

Net als in de samenleving gaat ook op de werkvloer steeds meer aandacht uit naar diversiteit, gelijkheid en inclusie of DGI. Dat is niet toevallig. Onderzoek toont dan ook aan dat een inclusieve en diverse bedrijfscultuur tot betere resultaten leidt.

Uw bedrijfscultuur als retentiemiddel

Hoe zet u bedrijfscultuur in om uw personeel zo lang mogelijk (gemotiveerd) bij u te houden? Ontdek onze 5 tips om er uw retentiebeleid mee te bevorderen.