Tips werkgevers

De belangrijkste troef van een bedrijf is het eigen team. Daarom helpen wij managers bij het creëren van een gunstige en stimulerende werkomgeving om het beste uit hun medewerkers te halen. Veel bedrijven doen dagelijks beroep op onze recruitment services. Hierdoor hebben we een duidelijk zicht op de beste en meest actuele managementpraktijken. In deze rubriek bieden wij u tips om de productiviteit van uw team te verhogen, de moraal hoog te houden en het werk van uw medewerkers te waarderen.

Zo kunt u uw sollicitatieproces verbeteren

Het selectieproces voor een aanwerving kan lang duren en ingewikkeld zijn. Het is dan ook belangrijk om de bekwaamste kandidaten te kiezen voor uw vacatures. Wij geven enkele tips om je sollicitatieproces te verbeteren.

Hybride werken is here to stay: 5 tips om dit werkmodel te ondersteunen

De pandemie heeft van thuiswerk een vast begrip gemaakt. Nu dit niet meer wordt opgelegd door de regering en iedereen terug naar kantoor mag, is dit het ideale moment om hybride werken — de combinatie van kantoor -en thuiswerk — optimaal te implementeren in de bedrijfscultuur. Hoe kan u als werkgever dit werkmodel ondersteunen? Robert Half vroeg het in april aan 1.200 leidinggevenden uit België, Frankrijk, het VK en Brazilië. We pikken er vijf belangrijke topics voor u uit.

Waarom in de zomer rekruteren?

De zomer is vaak een rustigere periode op kantoor. Nochtans is dit het ideale moment om uw teams klaar te stomen voor het najaar. Lees hier waarom het zinvol is om te rekruteren tijdens de zomer.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.