werving & selectie

Waarom jobstudenten aanwerven vandaag nóg interessanter is

Jobstudenten in dienst nemen is sinds jaar en dag een eenvoudige én kostenefficiënte manier om de continuïteit van uw onderneming te garanderen tijdens drukke periodes. Lees hier alle details..

Waarom een CISO in de raad van bestuur essentieel is

Welkom in de toekomst – waar security-experts in de C-suite zitten en bedrijven helpen om zich beter te beschermen tegen cyberaanvallen. Hiren Joshi, Branch Director bij Robert Half in Canada, legt uit waarom het cruciaal is om een Chief Information Security Officer aan de top te hebben.

Hoe beoordeel je de IT-skills van kandidaten?

Hoe kunnen bedrijven de IT-skills van kandidaten beoordelen? Nathan Wawruck, Vice President bij Robert Half Canada, is van mening dat het beoordelingsproces uit vier essentiële stappen bestaat.

Waarom in de zomer rekruteren een goed idee is

De zomer is vaak een rustigere periode op kantoor. Nochtans is dit het ideale moment om uw teams klaar te stomen voor het najaar. Lees hier waarom het zinvol is om te rekruteren tijdens de zomer.

Hoe uw concurrent het beste talent aantrekt

De grootste talenten kiezen zelf waar ze werken en gaan daarbij op zoek naar het meest aantrekkelijke loonpakket. Dat houdt meer in dan enkel een hoog loon. Lees hoe uw concurrent met de toptalenten aan de haal gaat.