loopbaanbegeleiding

Hoe word je accountant of belastingconsulent?

Bij belastingconsulent of accountant denken de meeste mensen puur aan cijfers. Maar het beroep houdt zo veel meer in. Ontdek hoe je accountant wordt.

Aan de slag in customer service? Over deze skills moet je beschikken

Werken in customer service is een aanrader voor wie houdt van sociaal contact en uitblinkt in problemen oplossen. Wie dag in dag uit met klanten omgaat, beschikt dus maar beter over een aantal specifieke vaardigheden. Wat je moet kunnen als je in customer service gaat werken? In dit artikel lijsten we enkele ideale competenties op.

Afgestudeerd: wat nu? Dit zijn je opties

Niet helemaal zeker wat je moet doen nu je afgestudeerd bent? Meteen aan het werk of nog een sabbatjaar? Ontdek hier je verschillende opties.

Loopbaanontwikkeling als retentiemiddel

Ontdek hoe u loyaliteit bij uw personeel kan verhogen, van kansen op promotie tot beloningen voor goede prestaties. Robert Half legt u alles uit!

Waarom een job in IT iets voor jou is

De IT-sector heeft zijn stoffig en oubollig imago al lang van zich afgeschud. De digitalisering is alomtegenwoordig en termen als big data, augmented en virtual reality, internet of things en artificial intelligence vliegen ons om de oren. Bedrijven kunnen niet meer zonder een sterke IT-afdeling en veel (nieuwe) bedrijven bieden een antwoord op de technologische evolutie. Misschien is een job in IT wel op jouw lijf geschreven? We zetten de voordelen van werken in IT op een rijtje.

Dit is verplicht wanneer je afstudeert

Er zijn 2 dingen die je verplicht moet doen wanneer je afstudeert. Daarnaast heb je ook enkele interessante, vrijblijvende opties. Wij lijsten ze voor je op.