curriculum vitae

Waarom een interimjob goed staat op je cv

Een interimjob biedt meer voordelen dan je denkt. Lees hier hoe je het maximum haalt uit interimwerk én er indruk mee maakt op rekruteerders.

Tips voor een cv dat indruk maakt

Een sterke indruk maken op je toekomstige werkgever? Dat doe je eerst en vooral met een sterk cv. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Tips voor het perfecte cv!

Afgestudeerd: wat nu? Dit zijn je opties

Niet helemaal zeker wat je moet doen nu je afgestudeerd bent? Meteen aan het werk of nog een sabbatjaar? Ontdek hier je verschillende opties.

Je talenkennis op je cv vermelden: zo pak je het aan

Traditioneel bevat een cv veel informatie over jezelf die de lezer een helder beeld geeft over wie je precies bent en wat je vaardigheden zijn. Maar wanneer vermeld je je talenkennis op je cv? En hoe doe je dit op een heldere, gestructureerde manier?

Hobby’s op je cv: de do’s en don’ts

Met persoonlijke informatie zoals je hobby’s val je écht op tussen die berg cv’s. Er zijn wel enkele belangrijke do’s en don’ts. Wij zetten ze voor je op een rij.

Zo haal je het maximum uit een leeg cv

Oogt je cv wat leeg? Je hebt meer kwaliteiten en ervaring dan je denkt. Vestig de aandacht op de juiste zaken met onze tips.

6 tips om jouw LinkedIn-profiel te optimaliseren

Simpelweg een LinkedIn-profiel aanmaken en wat werkervaringen uit het verleden toevoegen volstaat niet. Met deze tips optimaliseer je jouw LinkedIn-profiel en vergroot je je kans om gevonden én misschien wel aangenomen te worden door de juiste recruiters.

Vaardigheden vermelden op je cv: zó pak je het aan

Vaardigheden of competenties zijn essentieel op je cv. We leggen je uit wat je best vermeldt en waarom. Lees onze tips en maak met je nieuw cv indruk op je toekomstige werkgever.