administratieve jobs

De zachte vaardigheden die je als payroll officer in huis moet hebben

Als je aan de slag wil als payroll officer, kun je relatief makkelijk aantonen dat je over de nodige technische vaardigheden beschikt.Maar de tijd dat rekruteerders alleen aandacht besteedden aan zulke harde vaardigheden of ‘hard skills’ ligt ver achter ons. Vandaag zijn ze op zoek naar kandidaten die daarbovenop ook de nodige zachte vaardigheden of ‘soft skills’ in huis hebben. Geen idee wat die vaardigheden precies inhouden? Lees dan zeker verder!

3 studentenjobs met perspectieven in administratie

Welke studentenjobs bieden het meeste uitzicht op een uitdagende baan in de administratieve sector? We zetten enkele interessante uitdagingen in de kijker voor studenten die willen doorgroeien na hun studies.

Werken in administratie, HR en office support: dit heeft 2024 in petto

De vraag naar sterke office support profielen blijft groot. Hoe komt dit en wat doen bedrijven om kandidaten aan te trekken en te behouden? Uit de bevraging voor onze Salarisgids 2024 kwamen enkele trends en evoluties naar voor die interessant zijn voor wie werkzaam is of een job zoekt in de domeinen administratie, HR en office support.

Een job als administratief bediende: ook iets voor jou?

Veel bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar goede administratieve medewerkers om hun verdere groei te ondersteunen. Maar weet jij wat een job als administratief medewerker echt inhoudt, wat je doorgroeikansen zijn en hoeveel je verdient?