Loon berekenen voor administratieve profielen, boekhouders en andere finance- en accounting professionals

Wat ben ik waard?

De Robert Half looncalculator geeft u een overzicht van de meest recente startsalarissen. Zo krijgt u een indicatie van wat de marktconforme verloning voor een bepaalde functie is.

Ideaal om goed voorbereid aan een salarisonderhandeling te starten of een salarisbenchmark voor uw medewerkers op te stellen.

 

 
 
 

Hoe worden de lonen berekend?

De salarissen zijn startsalarissen gebaseerd op Belgische gemiddelden en variëren naargelang de regio, het ervaringsniveau, de omvang van de onderneming, de sector, de vaardigheden van de medewerker en de organisatie zelf.

De salarissen zijn bruto maandsalarissen. Bonussen, incentives en alle andere extralegale voordelen worden niet in aanmerking genomen.Door de salarissen te vermenigvuldigen met 13,92 krijgt u het bruto jaarsalaris per functie.

Aan de hand van verschilpercentages kunnen de nationale salarissen worden aangepast voor verschillende Belgische regio’s.

Card

Beloning bestaat ook in niet-financiële vorm

Om medewerkers aan te trekken, te motiveren en te behouden, dienen bedrijven ook rekening te houden met voordelen die geen nettowaarde hebben. Beloningen hoeven niet altijd in de vorm van een salarisverhoging, bonus of extra aanvullende voordelen gegeven te worden. Extra vrije dagen, erkenning voor het goede werk, de kans om het takenpakket uit te breiden en het ontwikkelen van een aangename bedrijfscultuur, zijn maar enkele voorbeelden van doeltreffende niet-financiële beloningen.

Daarnaast bekijken bedrijven ook volop de mogelijkheden van flexibele verloning, waarbij werknemers de mogelijkheid krijgen om hun verloningspakket zelf samen te stellen. Lees er alles over in de Robert Half Salarisgids 2018.

Download de Salarisgids

Select a Specialization.
Select a Job Category.
Select a Job Title.
Select a level of Experience.
Select a Location.
Vul het formulier in om je salarisvork te ontdekken.