Salarisgids 2018

De cover van de Robert Half Salarisgids 2018.

In de Salarisgids 2018 vindt u een reeks inzichten over de ontwikkeling van jobtrends voor financiële, boekhoudkundige, administratieve en IT-profielen. Met deze gids heeft u alles in handen om de schaarste aan zulke profielen in België op te vangen en een gelukkige en productieve werkomgeving te creëren. De vraag naar hooggekwalificeerde professionals overschrijdt het aanbod. Met deze inzichten kunt u makkelijker geschikte personen aanwerven en behouden.

Download jouw gratis Salarisgids

Download de Robert Half Salarisgids 2018

Ontvang de Robert Half Salarisgids 2018 in uw inbox door het onderstaand formulier in te vullen.

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Hoe kunnen wij helpen? *

The advantages of automation

Automatisering biedt voordelen

De komende vijf jaar zal de automatisering van taken en competenties in de financiële sector verder toenemen. Dat brengt vooral voordelen voor financiële planning en data-input. Ook analyse, financiële controle en payroll zullen er baat bij hebben.

Jacks and Jills of all trades

Polyvalentie

Administratieve functies moeten vaker dan ooit competenties combineren, vooral op het vlak van bedrijfsbeheer en softwarekennis. Daarbij zijn softskills als zelfstandig werken, initiatief nemen en goed communiceren belangrijk. Medewerkers worden dus echte manusjes-van-alles.

Lifelong learning

Continue vorming

IT-specialisten zoeken interessante uitdagingen, een goede werk-privébalans en een omgeving waarin ze kunnen groeien. Werkgevers moeten dus absoluut investeren in opleidingen en in de werklocatie en -omgeving.


Salary Calculator

Looncalculator

In enkele klikken kan u berekenen wat een gemiddeld startsalaris zal zijn voor specifieke functies in 2018. Deze looncalculator ondersteunt u tijdens een volgende salarisonderhandeling of tijdens een jobinterview.

Bereken nu