Salarisgids 2021

Loongegevens en wervingstrends

Stuur me de Salarisgids

Gelieve uw voornaam in te vullen.

Gelieve uw achternaam in te vullen.

Gelieve uw e-mailadres in te vullen.
Gelieve een optie te kiezen.

Gelieve de gezochte functie in te vullen.

Gelieve uw bedrijf in te vullen.

Gelieve uw telefoonnummer in te vullen.

Gelieve uw postcode in te vullen.

Gelieve een specialisatie te kiezen.
Gelieve het dichtstbijzijnde kantoor te kiezen

Gelieve de functie in te vullen.

Gelieve uw telefoonnummer in te vullen.

Gelieve uw postcode in te vullen.

Gelieve een specialisatie te kiezen.
Gelieve het dichtstbijzijnde kantoor te kiezen

Gelieve de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring te lezen en aanvaarden.

Hoe ziet een marktconform salaris eruit?

Wilt u op de hoogte blijven van de gangbare salarissen, de nieuwste wervingstrends, de beste tools om toptalent aan te trekken en nog veel meer? Download de Salarisgids 2021 van Robert Half. Zo weet u zeker dat uw zoektocht naar toptalent of een nieuwe baan een succes wordt.

Ontdek hoeveel een job waard is

Vergelijk de salarissen van talrijke functies in uw sector. Gebruik onze gids om uw wervingsbudget op te maken of loononderhandelingen te voeren.

Meer dan salaris alleen

Welke vaardigheden zijn het meest gegeerd en welke profielen zijn het moeilijkst te vinden? Welke voordelen en extra’s bieden bedrijven?

Kom alles te weten over de nieuwste wervingstrends

Ontdek welke trends een impact hebben op de vraag naar toptalent, zodat u snel de geknipte persoon voor de job vindt én tevreden houdt.

Belangrijkste trends 2021

Door de coronapandemie zijn heel wat meer mensen op zoek naar een baan. Dat betekent echter niet dat alle vacatures vlot ingevuld raken of dat bedrijven geen nieuwe medewerkers meer aanwerven. Kom te weten welke profielen en vaardigheden het meest gegeerd zijn. Ontdek bovendien wat de impact is van telewerk op het rekruteringsproces, op teammanagement en de personeelsretentie.

Download de Salarisgids en vertrouw altijd op de meest recente gegevens.

Voordelen en extra’s

We vroegen aan meer dan 300 Belgische CFO’s, CIO’s, financieel directeurs en senior managers met aanwervingsbevoegdheid welke voordelen en extra’s ze bieden. Ga na of uw bedrijf de voordelen biedt die kandidaten écht interessant vinden. 71% van de bedrijven heeft nieuwe voordelen toegevoegd als gevolg van de coronapandemie.

Top 3 nieuwe voordelen als gevolg van de pandemie

 

Ondersteuning en bijstand voor het mentale welzijn

38%

 

Toelage voor kantoorbenodigdheden voor thuiswerk

36%

 

Extra betaald ouderschapsverlof

33%

Top 3 nieuwe voordelen vanaf 2021

 

Thuiswerk/telewerk

24%

 

Extra betaald verlof

23%

 

Studietoelage of terugbetaling

20%

Download de gids om te zien welke andere voordelen en extra’s bedrijven bieden en hoe de coronacrisis een impact heeft gehad op wat bedrijven bieden om toptalent aan te werven.

Vertrouw steeds op de meest accurate loongegevens

Toptalent aantrekken en aan boord houden is belangrijker dan ooit om bedrijven te helpen in onzekere economische tijden. Werkgevers staan nog steeds voor de grote uitdaging om snel de juiste kandidaten te vinden. Om de beste medewerkers aan te werven en aan boord te houden moet u op de hoogte zijn van de nieuwste wervings- en verloningstrends. En daarvoor kunt u rekenen op Robert Half!

We publiceerden onze allereerste Salarisgids in 1950. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot dé referentie op het vlak van betrouwbare loon- en wervingsgegevens. De loonschalen in de Salarisgids 2021 zijn gebaseerd op duizenden vacatures die via onze kantoren werden ingevuld en houden rekening met de reële salarissen die onze klanten betalen voor toptalent.

Over ons

Onze rekruteringsexperts plaatsen elke dag professionals in bedrijven zoals dat van u. We weten waar kandidaten naar op zoek zijn, welke vaardigheden met een hoog prijskaartje komen en welke vacatures het moeilijkst in te vullen zijn. Wanneer u extra personeel nodig hebt, helpen we u een productief, geëngageerd team uit te bouwen dat uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Meer info