Roeselare
Gespecialiseerde rekrutering

Roeselare is één van de steden waar het economische hart van West-Vlaanderen het luidst klopt. Ambitieuze lokale kmo’s en vestigingen van internationale bedrijven bekampen elkaar hier om de sterkste lokale talenten in te lijven.

Industriële activiteit domineert de West-Vlaamse economie. Familiebedrijven gedijen uitstekend tussen Kortrijk en Zeebrugge en van De Panne tot Waregem. Heel wat sectoren vinden zich hier bovendien opnieuw uit. Bovendien zetten West-Vlaamse bedrijven volop in op groei. Zo slagen ze erin om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden.
De textiel- en kunststofindustrie zet in op nieuwe materialen. De agrovoedingsindustrie wortelt in een lange agro-economische traditie en plukt de vruchten van de centrale ligging van de regio ten opzichte van Europa's grootste consumentenmarkten. Onder meer door haar unieke ligging aan de Noordzeekust heeft West-Vlaanderen alle troeven om uit te groeien tot een toonaangevende Blue Energy cluster. Ook in machinebouw, ICT en zorg zit er in West-Vlaanderen veel potentieel.

West-Vlaanderen is een logistieke topregio. Als ‘corridorregio’ is de provincie uitstekend gelegen. Met de haven van Zeebrugge beschikt de kustprovincie bovendien over een uitzonderlijke extra troef.

Robert Half helpt u in Roeselare graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts zijn thuis op de West-Vlaamse arbeidsmarkt met zijn specifieke kenmerken. 

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Ons kantoor in Roeselare is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

  • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
  • Administratieve jobs
  • Boekhoudkundige en financiële jobs
  • Interim- en projectmanagementjobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in West-Vlaanderen voor u. Onze experts bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Roeselare kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Roeselare. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Roeselare.

Kantoren

View Office Locations

  • Roeselare

    Accent Business Park Kwadestraat 153 bus 2.3
    8800 Roeselare