Robert Half

Geschiedenis van het bedrijf

New York, eind jaren 40 van de vorige eeuw. Robert Half werkt als recruiter voor de boekhoudafdeling van een grote textielonderneming. Hij merkt dat er op dat moment geen recruitmentbedrijf is dat gespecialiseerd is in dit specifieke vakgebied. In maart 1948 grijpt hij daarom zijn kans: onder de naam Robert Half Personnel Agency richt hij zijn eigen bedrijf op.

De organisatie – nu bekend onder de naam Robert Half (NYSE: RHI) – is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in gespecialiseerde recruitment. Het bedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van professionele recruitment- en consultingdiensten. Daarnaast is Robert Half het moederbedrijf van Protiviti®, een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in interne audits en risicobeheer.

Bedrijfswaarden

Bij Robert Half staan we voor ‘Ethics First’. Eerlijkheid, integriteit en professionaliteit zijn al meer dan zestig jaar de basisprincipes achter al onze activiteiten. Daarnaast vormen ze de basis voor onze relatie met werknemers, werkzoekenden, klanten, aandeelhouders en partners. Onze mensen dragen deze waarden uit in alles wat ze doen. En ‘Ethics First’ blijft centraal staan in de verdere groei van ons bedrijf.

Wilt u meer weten over Robert Half? Ga dan naar onze bedrijfswebsite. In ons Investor Centre vindt u financiële informatie over ons bedrijf. 

 

Onze kantoren in België en Luxemburg:

Deze pagina delen