Robert Half

Geschiedenis van het bedrijf

Robert Half (NYSE: RHI) werd opgericht in 1948 en is marktleider in gespecialiseerde rekrutering. Robert Half is een erkende en toonaangevende speler op het vlak van professionele rekrutering en consultingdiensten en is het moederbedrijf van Protiviti®, een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in interne audits en risicobeheer.

Wilt u meer weten over Robert Half? Ga dan naar onze bedrijfswebsite en ons Investor Centre, en bekijk ook onze factsheet.

Bedrijfswaarden

Ons stevige engagement voor het principe "Ethics First" vormt de basis voor onze relatie met werknemers, werkzoekenden, klanten, aandeelhouders en partners. Eerlijkheid, integriteit en professionaliteit zijn al meer dan 60 jaar de basisprincipes achter al onze activiteiten. Wij verwachten van onze mensen dat ze deze waarden dag in, dag uit hanteren. Integriteit is kenmerkend voor al de mensen die wij rekruteren en blijft centraal staan in de verdere groei van ons bedrijf.

In de jaren 40 werkte Robert Half als rekruteerder voor de boekhoudafdeling van een groot textielbedrijf. Hij ontdekte dat de rekruteringssector niet beschikte over een bedrijf gespecialiseerd in dit specifieke vakgebied. In maart 1948 greep hij dan ook de kans om een nieuw bedrijf op te starten in New York: Robert Half Personnel Agency, de voorloper van Robert Half.

 

Onze kantoren:

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina delen