Robert Half versterkt aanwezigheid in de Limburgse markt

di, 02/05/2013

Hasselt, 4 februari 2013 – Robert Half Finance & Accounting, een divisie van Robert Half gespecialiseerd in de werving en selectie van permanente boekhoudkundige en financiële profielen, breidt zijn activiteiten uit naar de Limburgse markt. Daarmee versterkt Robert Half zijn aanwezigheid in de desbetreffende regio. Robert Half Finance & Accounting zal Accountemps en OfficeTeam vervoegen, de uitzendkantoren van Robert Half die zich richten tot respectievelijk financiële/boekhoudkundige profielen en administratieve profielen. Met de aanwezigheid van deze nieuwe divisie in de regio wil Robert Half meer aandacht besteden aan de groeiende Limburgse markt. 

“Door de aanhoudende vraag naar financiële en boekhoudkundige profielen, groeit het belang van een regionale aanwezigheid en bijhorende dienstverlening. Met de opstart van deze divisie in Hasselt staat Robert Half Finance & Accounting nu veel dichter bij zijn Limburgse klanten en kandidaten wat de dienstverlening versterkt en nieuwe groeimogelijkheden biedt,” aldus Joël Poilvache, Director Robert Half Finance & Accounting BeLux

Nathalie Claes, Limburgse van geboorte en al meer dan vijf jaar werkzaam bij Robert Half International, zal deze divisie operationeel opstarten. Zij zal vanuit Hasselt bedrijven in de Limburgse regio helpen bij het identificeren, evalueren en selecteren van financiële en boekhoudkundige profielen waarvan boekhouders, controllers en financieel analisten slechts enkele voorbeelden zijn.

Ook de divisie Robert Half Management Resources, gespecialiseerd in de tewerkstelling van ervaren interimmanagers, focust de laatste maanden meer op de Limburgse markt. Sylvia Blockx, Director Robert Half Management Resources zegt het volgende hierover: “Bedrijven gesitueerd in Limburg doen, ondanks de economische onzekerheid, in steeds grotere mate beroep op interim-managers die met de nodige expertise voor een tijdelijke periode binnen de organisatie gehaald worden. Om in deze context voldoende rekening te houden met de tendensen op de Limburgse markt, wil Robert Half zijn aanwezigheid versterken in de desbetreffende regio wat de service naar de kandidaten en klanten sterk ten goede komt. Op die manier wil Robert Half ook een business partner voor Limburg zijn.” 

Jan Vandenbussche, afkomstig uit Herk-de-Stad en voormalig advocaat aan de Brusselse balie, heeft binnen Robert Half ervaring opgebouwd in de kantoren te Brussel, Antwerpen en Zaventem. Hij zal nu ook vanuit het kantoor in Hasselt de Limburgse bedrijven ondersteunen met interim-managementoplossingen. Naast finance focust de divisie Management Resources ook sterk op domeinen zoals HR, supply chain & procurement (aankoop), turnaround & crisis management, ICT, legal en sales & marketing.

Document: Robert-Half-versterkt-aanwezigheid-in-de-Limburgse-markt.pdf

Deze pagina delen