Robert Half stelt nieuw logo en andere brand updates voor

wo, 10/02/2013

De nadruk op de naam ‘Robert Half’ zet het volledige gamma aangeboden diensten van het bedrijf in de kijker, samen met zijn lange geschiedenis op het gebied van gespecialiseerde rekrutering

Brussel, 3 oktober 2013 - Robert Half, het eerste en grootste gespecialiseerde rekruteringsbedrijf ter wereld, heeft op 1 oktober zijn nieuwe logo en andere designupdates voor zijn volledige gamma professionele rekruteringsmerken geïntroduceerd. De geüpdatete branding heeft een eigentijds monogramlogo en tekst die de rekruterings- en consultancydiensten van het bedrijf onder de Robert Half-paraplu verenigt.

Het nieuwe logo is ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak en leesbaarheid in digitale mediaformaten, waaronder websitebanners, sociale media en mobiele toepassingen. Robert Half heeft vergelijkbare wijzigingen aangebracht in de logo’s van verschillende van zijn rekruteringsdivisies om voor visuele consistentie te zorgen doorheen de divisies.

“Robert Half is de pionier op het gebied van gespecialiseerde financiële rekrutering, en in de voorbije 65 jaar is de naam synoniem geworden voor topkwaliteit in professionele rekruteringsservices,” zegt Harold M. Messmer, voorzitter en CEO van Robert Half. “Het nieuwe logo en de grotere nadruk op het Robert Half-merk toont de volledige reikwijdte en diepgang van de diensten van het bedrijf, terwijl het ook een eerbetoon is aan onze rijke geschiedenis.”

De divisies van Robert Half gesitueerd in België zijn Accountemps en Robert Half Finance & Accounting die finance- en accountingprofessionals aanbrengen op respectievelijk tijdelijke en permanente basis. Robert Half Management Resources is gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van ervaren senior interim-managers in elk domein binnen de organisatie : HR, finance, IT, supply chain, legal, procurement, marketing en general management. OfficeTeam is verantwoordelijk voor de tewerkstelling van tijdelijke administratieve profielen. Daarnaast biedt Robert Half Financial Services rekruteringsoplossingen voor finance- en banking operations-professionals in de bank- en verzekeringssector, terwijl Robert Half Legal gespecialiseerd is in de plaatsing van juridische professionals.

Robert Half (NYSE: RHI) heeft ook aangekondigd dat het word “international” niet langer zal gebruikt worden in de corporate branding. In plaats daarvan zal de volledige nadruk komen te liggen op de naam Robert Half. Vanaf 1 oktober bevindt de internationale bedrijfswebsite zich op www.roberthalf.com. De beurssymbool van het bedrijf op de NYSE blijft RHI.

Nota aan de redactie

Over Robert Half België

Robert Half, dat tot de S&P 500 behoort, is het eerste en grootste gespecialiseerde rekruteringsbedrijf ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en beschikt wereldwijd over meer dan 345 filialen waarvan 11 gelegen in België. Robert Half biedt in België rekruteringsoplossingen op maat voor tijdelijke en permanente opdrachten voor professionals gespecialiseerd in finance en accounting, financiële dienstverlening (bank- en verzekeringssector), interim-management, human resources, administratie en juridische materies. Robert Half staat garant voor een professionele dienstverlening en persoonlijke ondersteuning. Meer info op roberthalf.be  

 

Volg Robert Half via:

Twitter

Facebook

Youtube

Document: ROBERT HALF STELT NIEUW LOGO EN ANDERE BRAND UPDATES VOOR

Deze pagina delen