Robert Half Gent verhuist naar Ghelamco site

di, 02/25/2014

24 februari 2014 - Robert Half, het gespecialiseerde rekruteringsbedrijf, is al jaren een gevestigde waarde in Gent. Vanaf vandaag heeft het bedrijf een nieuw adres. Robert Half zal, met zijn verschillende gespecialiseerde divisies, voortaan te vinden zijn in de Sluisweg 2, 9000 Gent, op de vierde verdieping.

De volgende divisies van Robert Half zijn aanwezig in het kantoor in Gent:

Ghelamco site – ‘the new place to be’ in Gent
Het kantoor maakt deel uit van de site rond de Ghelamco Arena, genaamd Ghelamco site. Door de aanwezigheid van onder andere kinderopvang, was – en strijkfaciliteiten en winkels zal deze locatie voor veel werknemers het evenwicht tussen werk- en privéleven verbeteren. Ook de goede bereikbaarheid is een pluspunt. Het kantoorgebouw ligt op het kruispunt van twee belangrijke snelwegen, de E40 en de E17, vlakbij de R4 en er zijn 1500 parkeerplaatsen voorzien.

Nieuwste snufjes
Het kantoorgebouw is gloednieuw en voorzien van de meest vernieuwende technologische faciliteiten. Robert Half volgt bijvoorbeeld de beginnende trend om videoconference te gebruiken bij job interviews. In de vergaderzalen van het nieuwe kantoor zijn er mogelijkheden tot Skype en videoconferentie.

 ‘Groen gebouw’
Robert Half maakt met de verhuisplannen ook bewust een ecologische keuze. Het nieuwe kantoorgebouw aan de Sluisweg heeft een BREEAM Excellent certificaat (Bron: www.BREEAM.nl). Dat houdt in dat er optimaal op duurzaamheid wordt ingezet. LED verlichting die de ogen minder vermoeit, specifieke aandacht voor afval- en waterrecyclage en raampartijen die reageren op zonintensiteit zijn maar enkele voorbeelden die het kantoorgebouw ecologisch verantwoord maken.

Frédérique Bruggeman, Managing Director Robert Half Belux zegt hier het volgende over: “Bij Robert Half maken we bewust de keuze om veel aandacht te besteden aan de locatie en huisvesting van onze kantoren. We werken op dagdagelijkse basis samen met bedrijven en kandidaten en vinden het dan ook belangrijk dat we hen in alle comfort kunnen verwelkomen en hen de nodige moderne faciliteiten kunnen bieden voor een succesvolle samenwerking.”

Frédérique Bruggeman  gaat verder: “Ook voor het eigen personeel is het belangrijk een aangename werkomgeving te creëren waarbij voldoende aandacht wordt gegeven aan bereikbaarheid, comfort, technologische updates, enz. Een goede bedrijfscultuur hangt zonder twijfel samen met de werkomgeving.”

Over Robert Half

Robert Half, dat tot de S&P 500 behoort, is het eerste en grootste gespecialiseerde rekruteringsbedrijf ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en beschikt wereldwijd over meer dan 345 filialen waarvan 11 gelegen in België. Robert Half biedt rekruteringsoplossingen op maat voor tijdelijke, permanente en interim-managementopdrachten voor professionals gespecialiseerd in finance en accounting, financiële dienstverlening (bank- en verzekeringssector), human resources, administratie en juridische materies. Robert Half staat garant voor professionele dienstverlening en persoonlijke ondersteuning. Meer info op roberthalf.be  

Volg Robert Half via: Twitter - Facebook - Youtube

 

Deze pagina delen