Robert Half Antwerpen laat klassieke werkomgeving achter zich met verhuis naar nieuwe locatie

Robert Half omarmt de nieuwe manier van werken en voegt de daad bij het woord. Om een aangename en stimulerende werkomgeving te kunnen bieden aan haar werknemers en om ook vlotter bereikbaar te zijn voor klanten en kandidaten, verhuist het kantoor van Antwerpen naar The Sage, het een volledig gerenoveerd kantorenconcept van Wereldhave Belgium in Berchem.

Robert Half, het gespecialiseerde rekruteringsagentschap, omarmt de nieuwe manier van werken en voegt de daad bij het woord. Om een aangename en stimulerende werkomgeving te kunnen bieden aan haar werknemers en om ook vlotter bereikbaar te zijn voor klanten en kandidaten, verhuist het kantoor van Antwerpen naar The Sage, het een volledig gerenoveerd kantorenconcept van Wereldhave Belgium in Berchem.

Werken in een inspirerende en motiverende omgeving werkt. Niet alleen voor huidige werknemers, maar ook om toekomstig talent aan te trekken en klanten en kandidaten in een fijne en tegelijkertijd professionele omgeving te kunnen ontvangen. En dat weten ze bij Robert Half ook. Daarom verhuizen ze hun kantoor van Antwerpen naar The Sage, aan de Roderveldlaan in Berchem (Antwerpen), een kantorencomplex dat voorzien is van alle hedendaags comfort.

“Een belangrijk facet bij deze verhuis was ongetwijfeld de aandacht voor het milieu. We zijn bewust op zoek gegaan naar een locatie die vlot bereikbaar is, zowel met de wagen, als met het openbaar vervoer én de fiets. Onze nieuwe locatie is dan ook uitgerust met laadpalen voor zowel auto’s als fietsen en bevindt zich vlakbij Berchem station. Op die manier moedigen we onze werknemers aan om de (diesel)-wagen wat vaker thuis te laten en naar alternatieven te kijken. Maar ook voor klanten en kandidaten zal deze bereikbaarheid een groot pluspunt zijn”, aldus Marie Claire Olyslager, senior director bij Robert Half.

Naast het optimaliseren van de mobiliteit is ook het kantoorgebouw op zich uitgerust met verschillende faciliteiten, die het welzijn van de werknemer voorop stellen. Zo kunnen ze zich tijdens de pauzes of na de uren uitleven in de fitness, gezellige lunches houden in het restaurant of gebruik maken van de strijkdienst. Wat de werkvloer zelf betreft, ook daar werd rekening gehouden met een new way of working.

“We zijn echt afgestapt van de klassieke kantooromgeving met ongeïnspireerde bureaus en vergaderruimtes. In het nieuwe concept draait alles om connectiviteit, sociale interactie en samenwerking. Onze werknemers krijgen nu een open work space waarin ze zowel de klassieke bureaus zullen terugvinden, maar evengoed meer creatievere ruimtes, leuke hoekjes met cosy zetels waar er meer informele meetings kunnen plaatsvinden én een pooltafel in de open grote keuken die dienst doet als centrale ontmoetingsplaats. We maken ook optimaal gebruik van de laatste technologieën. Al onze vergaderruimtes zullen uitgerust zijn met grote schermen en videoapparatuur waardoor je een 360°-overzicht krijgt over de zaal. Virtuele meetings, die vandaag de dag de standaard zijn geworden, zullen dus op die manier weer een stuk persoonlijker worden, want je kan iedereen in de zaal zien, in plaats van naar afzonderlijke vakjes op je scherm te kijken. Toekomstige collega’s krijgen zo al een mooie preview van onze bedrijfscultuur.”

Robert Half Antwerpen opent haar deuren in The Sage op 19 oktober.