Interim-management: ‘hot’ op de Limburgse markt

ma, 12/16/2013

Hasselt, 16 december 2013 – Robert Half Management Resources, de interim-management divisie van Robert Half zal zich in de toekomst meer focussen op de Limburgse markt en versterkt daarom het team in Hasselt.

Vele organisaties hanteren het ‘lean’ principe waardoor bedrijven bij verandering vaak beroep doen op interim-managers die in de context van het garanderen van businesscontinuïteit op managementniveau of het begeleiden van veranderingstrajecten hun expertise tijdelijk ter beschikking stellen van het bedrijf. En dit in diverse vakgebieden : Finance, HR, Supply Chain, Aankoop, ICT, Legal ,Sales & Marketing,Operations en General Management.

Pascale Desplentere, Limburgse van geboorte en al meer dan vijf jaar werkzaam bij Robert Half, zal de divisie interim-management versterken in de Limburgse regio. Zij zal met passie voor het vak en via haar uitgebreid netwerk interim-management nog verder op de kaart kunnen zetten in Limburg.

Over Robert Half

Robert Half, dat tot de S&P 500 behoort, is het eerste en grootste gespecialiseerde rekruteringsbedrijf ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en beschikt wereldwijd over meer dan 345 filialen waarvan 11 gelegen in België. Robert Half biedt rekruteringsoplossingen op maat voor tijdelijke en permanente opdrachten voor professionals gespecialiseerd in finance en accounting, financiële dienstverlening (bank- en verzekeringssector), interim-management, human resources, administratie en juridische materies. Robert Half staat garant voor een professionele dienstverlening en persoonlijke ondersteuning. Meer info op roberthalf.be  

Volg Robert Half via:

Twitter
Facebook
Youtube

Document: Interim-management is ‘hot’ op de Limburgse markt

Deze pagina delen