Persberichten

Naast het identificeren van werkgelegenheidstrends op basis van de dagelijkse interactie met bedrijven en kandidaten, voeren we ook uitgebreide onderzoeken over een grote variëteit aan onderwerpen, waaronder verlonings- en aanwervingstrends, sociale media, interim-management, carrièreontwikkeling en managementstrategieën.

 

Perscontact

Nele Minten
PR & Content Specialist BeNeLux
+32 498 27 18 63 | [email protected]

1 op 5 managers wil team fulltime op kantoor

Hoewel heel wat bedrijven op weg zijn naar een hybride model van werken, geeft 1 op 5 Belgische managers er de voorkeur aan om hun medewerkers fulltime aan te sturen vanop kantoor. Dat blijkt uit recent onderzoek van rekruteringsspecialist Robert Half.

War for talent dwingt bedrijven tot herzien van salarispakket

De werknemer staat centraal in post-pandemie arbeidsmarkt

Bijna de helft van de werkgevers zal naast een sterke focus op afstandswerk (58%) en flexibele werktijden (49%) ook inzetten op extralegale voordelen (46%) en een hoger loon (40%).

80% van Belgische bedrijven voorziet groei in de tweede helft van 2021

Belgische leidinggevenden krijgen stilaan weer wat meer vertrouwen in de groei van hun bedrijven. Dat blijkt uit recent onderzoek van rekruteringsspecialist Robert Half. 8 op 10 bedrijven geeft aan vertrouwen te hebben in een beloftevolle tweede helft van 2021 en ook de groei in aantal vacatures…

Sollicitatieproces in 2021 30 dagen korter dan vorig jaar

Het belang van een goede aanwervingsstrategie wordt in tijden van crisis nog maar eens benadrukt. De juiste talenten in huis halen zorgt er dan ook voor dat een bedrijf sterk staat in een fluctuerende arbeidsmarkt.