Onze partners

Vlerick logo

Trends Gazellen

Trends en Trends-Tendances selecteren jaarlijks per provincie 50 tot 200 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economisch landschap vormen - stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

trendsgazelles.be


Vlerick logo

Onderwijs als katalysator voor verandering

Robert Half Management Resources en Vlerick Business School zijn trotse partners van het programma "Mastering Interim Management" en daaropvolgende “Advanced Mastering Interim Management” opleidingen.

Als interim-manager is de druk hoog om op de hoogte te blijven van de belangrijke aspecten en thema’s van de bedrijfswereld. Deze twee opleidingen helpen ervaren interim-managers om kennis en inzicht te verwerven in de kernbegrippen die de basis vormen van hun activiteit. Het netwerken, de interactie onder interim-managers en de diepgaande kijk op verschillende aspecten van management maken deze opleiding meer dan de moeite waard.

vlerick.com 


Financial Media logo

Financial Media

Financial Media is een kennisbedrijf ten dienste van de CFO en zijn team en ondernemers voor wie de ontwikkeling van de finance functie belangrijk is. Naast uitgever van CFO Magazine, maken seminaries en events deel uit van het aanbod.

fm.be


FEIB logoFEIB logo

Federgon

Federgon is de federatie van de HR-dienstverleners. Als sectorfederatie vertegenwoordigt Federgon de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord.

federgon.be