Onze partners

Vlerick logo

Trends Gazellen

Trends en Trends-Tendances selecteren jaarlijks per provincie 50 tot 200 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economisch landschap vormen - stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.
Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

www.trendsgazelles.be


Vlerick logo

Vlerick Business School

Robert Half Management Resources en Vlerick Business School zijn trotse partners van het programma "Mastering Interim Management".

Snel en efficiënt inzichten opdoen? Als interim manager wil je up to date blijven rond de belangrijkste aspecten en thema's van het bedrijfsleven. Het Mastering Interim Management Programma is ontworpen om ervaren interimmanagers te helpen bij het verkrijgen van inzicht en kennis van de kernbegrippen die de basis vormen van hun activiteiten. Het netwerken, de interactie onder interim managers en de diepgaande kijk op verschillende aspecten van management maken deze opleiding meer dan de moeite waard. Het programma wordt afgewerkt op 5 verschillende dagen zodat het perfect past in een drukke professionele agenda.

Ontdek Mastering Interim Management

www.vlerick.com


Financial Media logo

Financial Media

Financial Media is een kennisbedrijf ten dienste van de CFO en zijn team en ondernemers voor wie de ontwikkeling van de finance functie belangrijk is. Naast uitgever van CFO Magazine, maken seminaries en events deel uit van het aanbod.

fm.be


FEIB logo

Federgon

Federgon is de federatie van de HR-dienstverleners. Als sectorfederatie vertegenwoordigt Federgon de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord.

www.federgon.be