Onze partners

Vlerick logo

Vlerick Business School

Robert Half Management Resources en Vlerick Business School zijn trotse partners van het programma "Mastering Interim Management".

Snel en efficiënt inzichten opdoen? Als interim manager wil je ;up to date blijven rond de belangrijkste aspecten en thema's van het bedrijfsleven. Het Mastering Interim Management Programma is ontworpen om ervaren interimmanagers te helpen bij het verkrijgen van inzicht en kennis van de kernbegrippen die de basis vormen van hun activiteiten. Het netwerken, de interactie onder interim managers en de diepgaande kijk op verschillende aspecten van management maken deze opleiding meer dan de moeite waard. Het programma wordt afgewerkt op 5 verschillende dagen zodat het perfect past in een drukke professionele agenda.

Ontdek Mastering Interim Management

www.vlerick.com


BIMAC logo

Belgian Institute of Management Accountants and Controllers

www.controllers-connect.be


FEIB logo

Financial Executives Institute of Belgium

FEIB is een non-profitorganisatie die opgericht werd op 19 maart 1970. De vereniging bestaat uit leden die financiële functies bekleden in Belgische of Luxemburgse bedrijven of instellingen. FEIB was medeverantwoordelijk voor de oprichting van de International Association of Financial Executives Institutes (IAFEI).
www.feib.be


IIA logo

Institute of Internal Auditors

The Institute of Internal Auditors - Belgium vzw (IIA Bel) is de enige professionele organisatie in België die zich toelegt op interne audits. Op de website vindt u verschillende rubrieken met meer informatie over het instituut en de rol van interne auditeurs.

www.iiabel.be