Onze merken

Robert Half

Robert Half

Robert Half is 's werelds grootste gespecialiseerde rekruteringsbedrijf dat opportuniteiten bij topbedrijven koppelt aan talentvolle werkzoekenden. Robert Half biedt oplossingen op maat voor tijdelijke en permanente aanwervingen en interim-managementopdrachten.

Finance en boekhouding

Finance en boekhouding

Robert Half Finance & Accounting is gespecialiseerd in het plaatsen van boekhoudkundige, financiële en fiscale profielen op permanente basis, waaronder accounting managers, controllers en financieel analisten.

Accountemps

Accountemps

Accountemps plaatst boekhoudkundige en financiële profielen op uitzendbasis, zoals boekhouders en boekhoudkundige medewerkers.

Lees meer >

Management Resources

Management Resources

Robert Half Management Resources is gespecialiseerd in het rekruteren van senior-level professionals voor projecten in finance en accounting, HR, productie, supply chain en procurement, IT, sales en marketing, legal en algemeen management.

Technology

Technology

Robert Half Technology is gespecialiseerd in het rekruteren van IT professionals op tijdelijke en vaste basis voor jobs in onder andere systeemintegratie, cyber security en algemene technische ondersteuning. Voorbeelden van dergelijke rollen zijn help desk analisten, application developers en network administrators.

OfficeTeam

OfficeTeam

OfficeTeam plaatst vaste en tijdelijke administratieve professionals om teams door drukke periodes, de afwezigheid van werknemers of speciale projecten te loodsen. De functies zijn onder andere personal en administratieve assistants, receptionisten en customer service medewerkers.

Lees meer >

Legal

Legal

Robert Half Legal ondersteunt u op het gebied van juridisch personeel. Wij helpen organisaties bij het beheren van hun voortdurend veranderende werkdruk en hebben toegang tot professionals met expertise in veelgevraagde juridische praktijkgebieden. Aangeboden functies zijn onder meer juridische medewerkers of gespecialiseerde juristen.

Robert Half Executive Search

Robert Half Executive Search

Robert Half Executive Search helpt bedrijven bij het samenstellen van management teams, met de nadruk op functies op C- en VP-niveau. Robert Half Executive Search versnelt het rekruteringsproces en helpt uiteindelijk de best beschikbare executive match te vinden.

Robert Half International

Robert Half International

Robert Half verrichtte in 1948 baanbrekend werk op het gebied van gespecialiseerde personeelsdiensten en is vandaag wereldwijd marktleider. Robert Half International wordt verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: RHI) en is lid van de Standard & Poor's S&P 500 index.