Ons team

Onze medewerkers hebben plezier in hun job en ze zijn er trots op! Ze helpen onze klanten in hun rekruteringsproces en onze kandidaten bij het zoeken van de perfecte job! Ontmoet hieronder enkele van onze medewerkers en zie hoe zij hun carrière maken bij Robert Half.

Wilt u ook werken bij Robert Half? Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Bekijk gerust eens onze interne vacatures. Indien deze vacatures niet overeenkomen met uw interesses en profiel, kan u steeds spontaan solliciteren door uw CV op te sturen naar [email protected].

Ian Graves

Voor mij is het erg belangrijk te werken voor een bedrijf dat de plaatselijke gemeenschap steunt. Onze steunacties zorgen niet enkel voor persoonlijke voldoening, maar bieden een mooie kans tot het opbouwen van camaraderie onder collega's.

Ian Graves, Executive Director International Zone

 
 
Koen V

Mensen willen samenwerken met een business waarop ze kunnen rekenen, een business met een jarenlang verleden, gekenmerkt door stabiliteit en succes. Het feit dat er meer dan 60 jaar ervaring achter me staat maakt me zelfverzekerd, en is een bijkomend voordeel bij elke zakentransactie die ik aanga.

Koen V., Manager

 
 
Tom Verret

Bij Robert Half werk je voor een bedrijfwaarvan de stabiliteit van het managementteam getuigt van de passie van zijn bedrijfsleiders voor de business. Hun passie en juiste aanpak garanderen onze verdere groei, in elk economisch klimaat.

Tom V., Associate Director

 
 
Lander Van Belle

In 2007 startte ik mijn carrière bij Robert Half als Consultant Accountemps. Van bij het begin werd mijn ambitie om te groeien binnen het bedrijf ondersteund door managers die zich tot op vandaag bekommeren om mijn succes. De verschillende beschikbare trainings-, erkennings- en partnershipprogramma's laten me toe van anderen te leren en tegelijkertijd mezelf te blijven uitdagen en mijn doelstellingen te overstijgen.

Lander V.B., Senior Manager

 
 
Sylvia B.

Mijn financieel georiënteerde achtergrond heeft me enorm veel voordelen geboden tijdens mijn carrière bij Robert Half. Mijn adviserende aanpak en het uitgebreid professioneel netwerk dat ik in de business heb opgebouwd stellen me in staat de perfecte match te vinden tussen bedrijf en kandidaat.

Sylvia B., Director

 
 
Gwenn D.D

Het trainingsprogramma bij Robert Half biedt je de nodige instrumenten om je tijd efficiënt te organiseren en snel successen te boeken. Omdat het programma gericht is op individuen geeft het consultants de kans hun eigen benadering en stijl te ontwikkelen en op die manier deze succesformule aan te vullen.

Gwenn D.D., Senior Recruitment Consultant

 
 

Deze pagina delen