Waarom voor Robert Half kiezen?

Bij Robert Half engageren we ons om de meest gekwalificeerde en getalenteerde Recruitment Consultants aan te werven. Wij garanderen hen een schitterende carrière en ongeëvenaarde groeikansen.

Robert Half biedt één van de meest competitieve loonpakketten met bonussen op de markt. Zo sporen we onze werknemers aan om steeds betere prestaties neer te zetten, wat zorgt voor een concurrerende werkvloer en persoonlijke controle over de individuele vergoedingen van elke werknemer.

En er is meer…

Een internationaal bedrijf met een lange geschiedenis: Robert Half is ’s werelds eerste en grootste gespecialiseerde rekruteringskantoor, met een netwerk van 325 kantoren in Europa, Azië, het Stille Zuidzeegebied en Noord-Amerika. Het bedrijf staat genoteerd op de New York Stock Exchange en de S&P 500, die scherp in de gaten wordt gehouden op internationaal niveau. Sinds meer dan 15 jaar maakt Robert Half deel uit van de lijst van “World’s Most Admired Companies”, die samengesteld wordt door het magazine FORTUNE®. (1 maart 2016). Bezoek onze bedrijfswebsite voor een gedetailleerd overzicht van onze geschiedenis.

Groeikansen: Robert Half is een dynamische werkgever die steeds op zoek gaat naar kansen voor groei en uitbreiding via nieuwe markten en sectoren. De recessie verlaat stilletjes aan ons land en wij zijn klaar voor een verdere groei. We zijn dan ook op zoek naar medewerkers om samen ons doel te bereiken.

Een wereld van mogelijkheden: Onze werknemers werken voor het beste rekruteringskantoor in de sector en hebben dan ook een wereld van mogelijkheden om zich te verdiepen in gespecialiseerde rekruteringsdiensten in een brede waaier aan markten.

Opleiding en ondersteuning: Robert Half engageert zich voor de verdere ontplooiing van zijn werknemers. Om uw succes te garanderen, bieden we opleidingen en operationele ondersteuning via formele trajecten en mentoring. Het resultaat: uw bedrijf groeit hand in hand met uw ondernemingszin.

We zetten onze werknemers in de bloemetjes: Robert Half zet zijn werknemers altijd in de bloemetjes – dat vormt de basis van ons engagement voor onze werknemers. We bieden hen niet alleen het meest competitieve en lucratieve loonpakket op de markt, maar we organiseren ook formele evenementen op lokaal en internationaal niveau, waar we onze werknemers belonen met prijzen.

 

 

Deze pagina delen