Onze interne vacatures

Bij Robert Half zijn we altijd op zoek naar talent. Voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Werk jij graag in een dynamische omgeving met fantastische collega’s en leef je van uitdaging naar uitdaging? Ben jij daarnaast integer, gemotiveerd en wil jij bovendien jouw commercieel talent maximaal ontplooien? Dan is Robert Half misschien wel jouw ideale werkgever.

Foto: het gerenommeerde Encore Hotel waar werknemers de officiële bloning krijgen voor hun werk.

Reach for the Stars

Wij zien onze medewerkers als echte sterren! Met Reach for the Stars geven we de best presterende collega’s wereldwijd de kans om ongelimiteerd te genieten van een exclusieve happening in Las Vegas. Je verblijft in het gerenommeerde Encore Hotel en krijgt de officiële beloning voor je harde werk op een prestigieuze gala ceremonie. Een unieke ervaring die je nooit meer zal vergeten!

robert half employees working with horses

Sociaal engagement

Bij Robert Half koppelen we het aangename graag aan het nuttige. Ook onze teambuildings. In samenwerking met Time4Society ondersteunden we met onze medewerkers maatschappelijke projecten. Zo kregen de weilanden van The Healing Horse een nieuwe omheining. En onze medewerkers, die kregen er voldoening voor in de plaats.

employees celebrating milestones skydiving

Mijlpalen vieren

Elke mijlpaal verdient bij Robert Half een klein feestje. Is er een werknemer vijf jaar in dienst of hebben we een target glansrijk gehaald? Dan vieren we dat met een gezellig ontbijt op kantoor of met een leuke groepsactiviteit, zoals skydiving. Niet alleen goed voor de motivatie, maar zeker ook voor de teamsfeer!

Waarom jij bij Robert Half wilt werken

Als je kiest voor een job bij Robert Half, wil je ook weten wat we jou te bieden hebben. Omdat onze mensen ons bedrijf maken, zorgen wij ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Dat begint uiteraard bij het feit dat je bij ons kunt blijven leren – we bieden je volop opleidingsmogelijkheden op allerlei vlakken. Daarnaast ben je verzekerd van een vaste job met een goed loon en uitstekende arbeidsvoorwaarden – prestaties belonen we graag met extralegale voordelen en mooie bonussen. Uiteraard werk je hier altijd in een moderne werkomgeving die past bij wat jij zoekt in een job.

Hoe een gemiddelde dag bij Robert Half eruit ziet? Dat is eigenlijk niet te voorspellen. Dankzij onze open en informele bedrijfscultuur is iedereen binnen onze organisatie benaderbaar en kan je zo met jouw ideeën je steentje bijdragen aan het succes van onze organisatie. Bovendien zijn er in functie van je verlangens en vaardigheden zowel horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden.

Dus: ben jij die enthousiaste man of vrouw met visie en spreekt werken bij een internationaal succesvolle onderneming je aan? Wil jij je engagement en motivatie delen met gelijkgestemden met diverse capaciteiten? Dan kunnen wij bij Robert Half niet wachten om je te ontmoeten.

Spontaan solliciteren