Over ons

Geschiedenis van het bedrijf

New York, eind jaren 40 van de vorige eeuw. Robert Half werkt als recruiter voor de boekhoudafdeling van een grote textielonderneming. Hij merkt dat er op dat moment geen recruitmentbedrijf is dat gespecialiseerd is in dit specifieke vakgebied. In maart 1948 grijpt hij daarom zijn kans: onder de naam Robert Half Personnel Agency richt hij zijn eigen bedrijf op.

De organisatie – nu bekend onder de naam Robert Half (NYSE: RHI) – is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in gespecialiseerde rekrutering. Het bedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van professionele rekruterings- en consultingdiensten. Robert Half is namelijk ook het moederbedrijf van Protiviti®, een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in interne audits en risicobeheer.

Robert Half is opnieuw eerste van onze sector geworden in FORTUNE’s lijst van 's werelds meest bewonderde bedrijven (World’s Most Admired Companies® 2021). Sinds 1998 is Robert Half elk jaar erkend als een Most Admired Company.

Meer informatie over onze gespecialiseerde merken.

Bedrijfswaarden

Bij Robert Half staan we voor ‘Ethics First’. Eerlijkheid, integriteit en professionaliteit zijn al meer dan zestig jaar de basisprincipes achter al onze activiteiten. Daarnaast vormen ze de basis voor onze relatie met werknemers, werkzoekenden, klanten, aandeelhouders en partners. Onze mensen dragen deze waarden uit in alles wat ze doen. En ‘Ethics First’ blijft centraal staan in de verdere groei van ons bedrijf.

Diversiteit

Ontdek waarom diversiteit en inclusie essentiële bouwstenen zijn van onze bedrijfscultuur.

Wilt u meer weten over Robert Half? In ons Investor Centre vindt u financiële informatie over ons bedrijf. 

Onze specialisaties

Robert Half AccountempsAccountempsFinance & Accounting (tijdelijk)
Robert Half Finance & AccoutingFinance & AccountingFinance & Accounting (permanent)
OfficeTeamOfficeTeamOffice support & Administratie
Robert Half Management ResourcesManagement ResourcesProject- & Interim Management
Robert Half LegalLegalJuridische functies
Executive SearchExecutive SearchLeidinggevende profielen
Robert Half StudentStudentenStudenten- en vakantiejobs
Robert Half Financial ServicesFinancial ServicesBank & Verzekeringen

Bekijk al onze kantoren