Een vacature voor uw bedrijfsjuridische dienst of advocatenkantoor? Robert Half Legal is de divisie van Robert Half die gespecialiseerd is in rekrutering en selectie van juridische profielen.

Consultants die de juridische wereld kennen

De Robert Half Legal-consultants beschikken over de nodige juridische bagage om een oplossing op maat uit te werken. Dankzij hun eigen juridische achtergrond begrijpen ze perfect wat u van uw nieuwe collega verwacht. Samen met onze grondige en methodische evaluatie is dat uw garantie op de ideale kandidaat voor uw vacature.

Proactieve rekrutering: sneller resultaat

Dankzij onze proactieve rekruteringsstrategie weten onze consultants als geen ander waar de beste profielen op de markt zitten. Ze staan met zoveel mensen in contact dat ze voor elke vacature heel snel getalenteerde specialisten kunnen voorstellen. Vaak hoeven ze die niet meer te gaan zoeken, want ze kennen ze al. Bij Robert Half zweren we nu eenmaal bij een langetermijnrelatie met onze kandidaten.

Bespaar tijd met 'Company-In'

Met onze Company-In-formule combineert u kwaliteit en snelheid in een hyperefficiënt selectieproces. Op één dag ziet u verschillende vooraf gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo kan u correct vergelijken en snel beslissen met welke sollicitanten u verdergaat.

Robert Half Legal is de divisie van Robert Half die gespecialiseerd is in de rekrutering en selectie van juridische profielen. Dat merk je aan ons aanbod en aan de consultants waarmee je praat. Zij hebben net als jij juridische ervaring. Daardoor zijn ze ook het ideale klankbord als je bijvoorbeeld de overstap van de balie of een kantoor naar een corporate functie overweegt. Ze wegen graag samen met jou de plus- en minpunten af.

Onze unieke aanpak

Bij Robert Half zweren wij bij een langetermijnrelatie met onze kandidaten. We volgen je een paar keer per jaar op, staan je bij met advies, informeren je over markttendensen en bouwen zo aan een vertrouwensrelatie. We vertrekken altijd vanuit jouw noden en verwachtingen. Die matchen we met het gezochte profiel en de bedrijfscultuur van onze klant.

Onze specialisaties

Robert Half AccountempsAccountempsFinance & Accounting (tijdelijk)
Robert Half Finance & AccoutingFinance & AccountingFinance & Accounting (permanent)
OfficeTeamOfficeTeamOffice support & Administratie
Robert Half Management ResourcesManagement ResourcesProject- & Interim Management
Robert Half LegalLegalJuridische functies
Executive SearchExecutive SearchLeidinggevende profielen
Robert Half StudentStudentenStudenten- en vakantiejobs
Robert Half Financial ServicesFinancial ServicesBank & Verzekeringen